Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u een verpakkingsbedrijf dat er geen doekjes om windt?

dinsdag, 24-11-2020  

Ons bedrijf importeert heel vaak goederen uit het buitenland. Wij hebben een grote winkel waar wij online bestellingen verwerken en wij hebben gemerkt dat onze afzet de afgelopen jaren alleen maar is toegenomen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij sneller konden gaan werken en wij hebben toen gekeken of wij een verpakkingsbedrijf konden inschakelen dat ons goed van dienst kon zijn. Wij werkten namelijk tot voor kort nog niet met een verpakkingsbedrijf en wij hebben gemerkt dat wij het werk zelf eigenlijk niet echt goed meer kunnen oppakken. Wij hebben daarom gekeken of het mogelijk was om een verpakkingsbedrijf te vinden dat ons goed op weg kon helpen. Wij hebben gekeken welk verpakkingsbedrijf een goede reputatie heeft opgebouwd en wij hebben gezien dat de mensen van flexwerf.nl heel veel goede klantbeoordelingen hebben ontvangen. Wij hebben daarom gelijk even doorgeklikt naar de site van dit verpakkingsbedrijf en wij hebben toen gezien dat deze mensen heel veel mogelijkheden bieden. Wij zagen dat men bij dit  alles kan verpakken wat ze maar moeten verpakken en dus was het voor mij duidelijk dat wij een keer contact met deze mensen moesten opnemen. Wij hebben toen een goed gesprek gehad met een van de specialisten van dit verpakkingsbedrijf en wij hebben toen besloten dat wij graag een keer met hen wilden samenwerken. Deze mensen hebben er namelijk alles aan gedaan om te zorgen dat wij snel geholpen konden worden en toen wij hoorden met welke tarieven de mensen van dit verpakkingsbedrijf werken, toen hadden wij gelijk in de gaten dat wij hier onze spullen moesten laten verpakken. Mocht u daarom ook graag met een professioneel verpakkingsbedrijf willen werken dat uw goederen snel kan verpakken, dan bent u bij de specialisten van flexwerf.nl helemaal aan het juiste adres. 

Zoekt u een verpakkingsbedrijf dat er geen doekjes om windt?

Dit verpakkingsbedrijf levert kwaliteit 

Wij hebben nu al een aantal keren zendingen naar dit verpakkingsbedrijf laten sturen en wij zijn iedere keer weer zeer tevreden over de manier waarop dit verpakkingsbedrijf het werk oppakt. Men weet hier van aanpakken en wij krijgen onze goederen iedere keer weer keurig verpakt in onze loodsen. Hierdoor kunnen wij veel meer goederen verkopen en hoeven wij klanten niet meer teleur te stellen. Wij hopen daarom dat wij nog heel lang met dit verpakkingsbedrijf kunnen blijven werken want wij vinden dat zij echt heel goed werk leveren. Als wij een aanpassing willen, is dat altijd zo geregeld en wanneer wij iets meer werk hadden dan wij van tevoren hadden voorzien, dan zorgen deze mensen er gelijk voor dat zij meer mensen inzetten om ons te helpen. Dat waarderen wij altijd zeer en ik ben daarom ook blij dat wij dit verpakkingsbedrijf gevonden hebben. 

Heeft u ook een klus? 

Mocht u ook met dit verpakkingsbedrijf willen werken, dan kunt u:

  • Even naar flexwerf.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een afspraak maken zodat u kunt horen voor welk bedrag u hier geholpen kunt worden 

Ik hoop dat u hier ook een goede deal kunt sluiten. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en raden haar om die reden ook van harte bij u aan.                    


Comments are closed.