Woning en Tuin

Waarom een filterpomp? Zwembad of hottub, u kunt er niet zonder

zondag, 26-4-2015  

De aanschaf van een hottub is natuurlijk harstikke leuk. U zult bijzonder veel plezier gaan beleven aan één van onze hottubs bij HOTTUBSelect.nl. Wij leveren namelijk de beste kwaliteit en voorzien u van de beste service. Geen enkele vraag zullen wij onbeantwoord laten. Zo vraagt u zich bijvoorbeeld af: ‘Hoe zit het eigenlijk met een goede filterpomp?’ Zwembad is het misschien waar u aan denkt bij de aanschaf van een filterpomp. Zwembad kan natuurlijk ook niet zonder deze pomp. Uw tub kan ook niet zonder een goede filterpomp. Zwembad of hottub, voor ieder product hebben wij een geschikte filterpomp. Zwembad in de tuin? Dan weet u misschien al wel waar dit product aan moet voldoen. Weet u nog niet precies de voordelen van een filterpomp? Zwembad of hottub, wij zullen u de voordelen uitleggen. Wist u dat de inhangfilterpomp de meest gebruikte filterpomp is? Wat zijn de eigenschappen van deze filterpomp? Zwembad is deze pomp voor te gebruiken, maar het is de meest verkochte waterzuiveringsinstallatie voor hottubs. De eigenschappen:

  • Gemakkelijk over de rand te hangen
  • Geen speciale aanpassingen nodig
  • Het water blijft voor langere tijd schoon. Dit is ook afhankelijk van het weer en het gebruik.
  • Het is in hoogte verstelbaar
  • Bent u een tijdje afwezig, dan is het binnen leggen van deze inhangfilterpomp erg makkelijk
  • Tijdens het stoken zuigt het pompje het warme water aan de oppervlakte op, en zuigt dit onderin de tub weer uit. Zo hoeft u dus minder te peddelen
  • Ook voor brede raden is de inhangfilterpomp geschikt. Het merk Kirami heeft hiervoor een speciale beugel ontwikkeld.

Overweegt u de aanschaf van een filterpomp? Zwembad of hottub, wij houden rekening met uw wensen

Het is natuurlijk mogelijk om een hottub te kopen zonder waterzuiveringsinstallatie. Dit heeft alleen vele nadelen. Zo zal het u vele uren kosten om uw aanschaf schoon te maken. Het water moet namelijk iedere week ververst worden. Dit is belangrijk omdat u natuurlijk in een tub wilt zitten, zonder gezondheidsrisico’s te lopen. Dit voorkomt u met de aanschaf van een filterpomp. Zwembad of hottub, gezondheid is uw belangrijkste bezit. Het schoonmaken kost u enkele uren. Het schoonmaken kan niet even snel gebeuren. U moet hier veel tijd in stoppen om dit zo goed mogelijk te doen. Nauwkeurigheid is hierin van groot belang. Doet u het slechts oppervlakkig, dan wordt uw nieuwe water veel eerder weer vuil. Dit komt doordat het oude water zich met het nieuwe zal vermengen. Dit kost u dus extra uren. Wilt u uren besteden aan het schoonmaken van uw filterpomp? Zwembad in uw tuin mag een luxe heten, maar dit wilt u natuurlijk ook graag zo laten. Extra werk houdt niemand van. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u uw tijd liever aan iets anders besteed. Het kost namelijk niet alleen veel tijd om uw hottub goed schoon te maken, het vraagt ook veel energie. Energie die u waarschijnlijk liever besteed aan uw werk of uw gezin. U heeft natuurlijk niks voor niks een hottub aangeschaft. U wilt volop kunnen ontspannen. Dan zou het erg jammer zijn wanneer u juist weer extra tijd kwijt bent aan het schoonmaken van dit product. U bespaart veel tijd en uw kostbare energie, met de aanschaf van een filterpomp. Zwembad of hottub, wij leveren dé filterpomp voor uw product. Het levert u alleen maar voordelen op, het gebruik van een filterpomp. Zwembad- en hottubwater hoeft u slechts 4 keer per jaar te verversen, wanneer u een waterzuiveringsinstallatie heeft. Er zijn mensen die denken dat het gebruik van chloor een veel goedkopere oplossing is. Er zijn mensen die chloor zien als een goede vervanger voor de filterpomp. Zwembad kan chloor voor worden gebruikt, maar is dit het beste voor uw bad en uzelf? Het kopen van chloor is inderdaad veel goedkoper, maar het gebruik van chloor heeft vele risico’s. Chloor maakt namelijk bijvoorbeeld uw zwembad, hottub en kachel kapot. Door deze aantasting, gaat uw hottub veel korter mee. De levensduur wordt aanzienlijk verkort met het gebruik van chloor. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Maar niet alleen de tub wordt aangetast door het gebruik van chloor. In een zwembad kan natuurlijk goed gebruik worden gemaakt van de werking van chloor, maar dit is anders in hottubwater.  Hottubs zijn namelijk veel warmer dan de meeste zwembaden. Chloor verdampt wanneer het boven een bepaalde temperatuur uit komt. Een temperatuur die makkelijk gehaald wordt in hottubwater. Hierdoor gaat het chloor verdampen, en zit u middenin deze dampen. Dit is bijzonder slecht voor uw gezondheid. Daarbij gaat de verwerking direct verloren van het chloor.

Wij voorzien u graag van de best mogelijke service

Natuurlijk vindt u uw gezondheid bijzonder belangrijk. Dit vinden wij ook. Om deze redenen adviseren wij u het kopen van een filterpomp. Zwembad of hottub, u houdt ze schoon met de aanschaf van een goede filterpomp. Zwembad in uw tuin? Uw bad was nog nooit zo gezond nadat u onze pomp heeft geïnstalleerd. Wat is nu eigenlijk een verstandige keus, als het gaat om de aanschaf van een filterpomp. Zwembad-  of hottubwater, als beste getest is de Set Clean +. Wij vertellen u graag meer over dit product. Wij helpen onze klanten graag, en voorzien ze graag van volledige informatie en de beste service. Natuurlijk is het ook mogelijk om eens in onze showroom te komen kijken. Eén van onze specialisten staat u altijd graag te woord. Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen, of te e-mailen.

Meer van Hottubselect.nl

Deel dit bericht op social media


Comments are closed.