Woning en Tuin

Zoek u een loodgieter in Rosmalen?

woensdag, 9-11-2016  

Hurkens rioolservice staat voor u klaar als u een loodgieter in Rosmalen en omstreken zoekt. Want niet alleen staan we in deze stad in Noord-Brabant voor u klaar, ook in de rest van deze provincie kunt u ons bellen als de nood aan de man is. Een verstopt riool is voor iedereen zeer vervelend. U wilt niet weten wat een overstroming kan aanrichten. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de stank en viezigheid die in uw huis trekt. Daarom is voorkomen altijd beter dan genezen. Hebt u het idee dat uw huis een verouderd rioolstelsel bevat? Bel dan de loodgieter in Rosmalen op voor een inspectie. We kunnen uw riool in een ochtendje helemaal inspecteren op breuken en lekkages met onze speciale camera’s. U krijgt een overzichtelijk advies en als u besluit om in actie te komen dan willen we u graag helpen bij de verbouwing van uw rioolstelsel. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Fabrieken doen er goed aan om op een reguliere basis hun riool te laten controleren want het mag uiteraard niet dichtslibben. Naast inspectie kan onze loodgieter in Rosmalen nog veel meer voor u betekenen. Kijkt u eens op onze website, hurkensrioolservice.nl, en vergeet niet om de website te bookmarken.

Onze loodgieter uit Rosmalen werkt in heel Noord-Brabant

Als u een loodgieter in Rosmalen zoekt dan bent u aldus bij ons aan het juiste adres. In de vorige alinea hebben we het voornamelijk gehad over inspectie en preventie. Maar is het al te laat, dan wilt u uiteraard ook zo snel mogelijk hulp hebben. Als u een loodgieter in Rosmalen zoekt omdat u midden in de nacht te maken krijgt met een lekkage, dan mag u ons daarvoor wakker bellen. Naast ontstoppingen kunnen we ook uw rioolput uitzuigen. Er kan veel zand en klei in komen te zitten als u het gebruikt als afvoerput. Op de lange termijn kan het dichtslibben met alle gevolgen van dien. Wilt u een geheel nieuwe riolering aanleggen? Voor een scherpe en dus concurrerende prijs kan deze loodgieter uit Rosmalen u daarbij helpen. Met vele jaren ervaring mag u van ons een puike service verwachten. In het kort valt ons werk te verdelen in de volgende categorieën:

  • Het verhelpen van ontstoppingen,
  • Het aanleggen van uw riolering,
  • Het uitzuigen van een rioolput of afvoerput,
  • Het inspecteren van de status van uw riolering aan de hand van een uniek camerasysteem,
  • En u adviseren over de preventie van verstoppingen.

Voor de aanleg, inspectie, reparatie en nog veel meer!

Zoek niet langer naar een loodgieter in Rosmalen maar neem vandaag nog contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op onze site staan. Bel of stuur een e-mail als u advies wilt hebben of een offerte wilt aanvragen. Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: onze loodgieter in Rosmalen staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Het is erg verstandig om zo nu en dan uw riool te laten inspecteren. We gaan dan niet alleen maar uw riolering van de binnenkant bekijken, ook kunnen we het preventief uitzuigen en doorspoelen. Als bedrijf kunt u met onze loodgieter in Rosmalen een afspraak maken zodat hij bijvoorbeeld per kwartaal of half jaar langskomt voor een uitgebreide inspectie. Hij inspecteert dan niet alleen uw riool maar ook de afwatering zoals de dakgoten en hemelwaterafvoer. Ook standleidingen van gebouwen en appartementencomplexen worden gecontroleerd. Ten slotte wordt afwatering van parkeerterreinen en parkeergarages preventief gereinigd. Bent u benieuwd hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Bekijk dan de diverse video’s op onze site over onze werkzaamheden.


Comments are closed.