Webwinkels en Webshops

Zoek jij een alternatief voor kerstboom?

maandag, 17-5-2021  

Kerstbomen zorgen in december voor veel sfeer in huis, maar niet iedereen houdt hier van. Het is dan ook niet vreemd om op zoek te zijn naar een alternatief voor kerstboom. Gewoon omdat je eens een keer iets anders wilt dan anders. Of omdat jij graag iets origineels in huis wilt halen, in plaats van die dennenboom die iedereen al heeft. Als het gaat over een alternatief voor kerstboom, dan heb jij waarschijnlijk geen kunstkerstboom in gedachten. Deze lijkt immers precies op de originele exemplaren. Nee, je zoekt echt iets helemaal anders. Zodat jouw kerstdecoratie origineel is en niet lijkt op die van anderen.

Alternatief voor kerstboom

In de weken voor kerst slaan veel mensen aan het versieren in huis. De donkere dagen van december vragen daar ook een beetje om. Zonder kerstverlichting en -versiering wordt het echt een duistere bedoening en wordt het een zware periode om door te komen. Een alternatief voor kerstboom kan jou net zoveel mogelijkheden geven voor verlichten en versieren als een echte boom. Het ligt er maar net aan wat jij kiest als vervanging. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je zelf aan het knutselen gaan, een paar jaar geleden zag je bijvoorbeeld als alternatief voor kerstboom paspoppen die een rok hadden gekregen van takken van de kunstkerstboom. Deze werden vervolgens verlicht en versierd en zo had je een creatieve oplossing. Maar niet iedereen is creatief en ook niet iedereen heeft de tijd om zoiets helemaal zelf te gaan maken. Als je dan toch op een originele manier je huis wilt versieren, zul je iets anders moeten verzinnen. Zoek jij een alternatief voor kerstboom en wil je het liefst dat deze de volgende eigenschappen heeft:

  • gezellig
  • minimalist
  • ecologisch
  • milieuvriendelijk

Dan kies je het beste voor een exemplaar van houtenkerstboom.com! Zij bieden twee verschillende modellen houten kerstbomen, die je op verschillende manieren in je huis kunt plaatsen.

Volop variëren

Bij houtenkerstboom.com vind je twee opties als jij op zoek bent naar een alternatief voor kerstboom. In de eerste plaats de Spira, een houten spiraal die naar boven toe taps toeloopt. De spiraal is dun en elegant en kan versierd worden met lichtjes en decoratie. De tweede optie die zij bieden is de Yelka, bestaand uit losse latjes die naar boven toe steeds kleiner worden en zo een soort dennenboomvorm hebben. Zowel de Yelka als de Spira zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Je kunt dus een maat kiezen die past bij de grootte van jouw huis en woonkamer. Zoek jij een alternatief voor kerstboom omdat je katten er steeds inklimmen? Dan kan de Spira handig zijn, deze kun je namelijk niet alleen op een staander opzetten, maar je kunt hem ook ophangen aan het plafond. Daar zullen jouw huisdieren niet zomaar bij kunnen komen! Kies je voor ophangen, dan hou je de vloer bovendien ook mooi vrij. De Yelka heeft als pluspunt dat je deze helemaal plat kunt maken en daardoor strak tegen de muur aan kunt zetten. Zo bieden de Yelka en Spira dus voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor kerstboom een geschikte oplossing!

Lees meer…


Comments are closed.