Woning en Tuin

Witte inbouwspots

dinsdag, 19-4-2016  

Bent u bezig met het aanleggen van nieuwe verlichting in uw woning en wilt u graag dat deze zo onzichtbaar en onopvallend mogelijk is? Dan zijn witte inbouwspots een uitstekende keus. In bijna ieder huis zijn de plafonds immers wit van kleur, om ervoor te zorgen dat de kamer zo ruimtelijk en zo groot mogelijk lijkt. Door ook te kiezen voor witte inbouwspots, zorgt u ervoor dat de spotjes helemaal niet opvallen en dat ze een mooi geheel vormen met uw plafond. Het grote voordeel van inbouwspotjes is natuurlijk dat ze verder helemaal geen ruimte innemen. Bij een gewone plafondlamp kan het altijd zo zijn dat deze in de weg hangt als u bijvoorbeeld de eettafel op een andere plek neer zet en daarnaast worden ze natuurlijk ook altijd erg stoffig. Dit geldt ook voor staande lampen of muurlampen, ook deze worden stoffig en zitten vaak in de weg, ze nemen ruimte in beslag waardoor u tegen een muur bijvoorbeeld geen grote kast meer kunt zetten. Met witte inbouwspots hebt u van dergelijke zaken geen last. Doordat ze in het plafond verwerkt zijn, kunnen ze niet stoffig worden en ze zitten ook absoluut niet in de weg. Een ander groot voordeel van witte inbouwspots is dat ze zorgen voor een gelijkmatige verlichting van het hele vertrek. U kunt immers zoveel spots inbouwen als u zelf wilt en op de plekken waar u dat wilt. Waar een plafondlamp, muurlamp of staande lamp slechts zorgt voor een goede verlichting in de directe omgeving, zorgt u met een keur aan witte inbouwspots er voor dat u het hele vertrek op een mooie manier verlicht. Ze hebben dus als voordeel dat ze:

  • ruimtebesparend zijn
  • niet stoffig worden en dus weinig onderhoud nodig hebben
  • zorgen voor een goede verlichting van het gehele vertrek

Witte inbouwspots voor iedere ruimte

Een ander groot pluspunt van witte inbouwspots is dat ze eigenlijk in iedere ruimte van uw woning te gebruiken zijn. U kunt er zowel uw woonkamer, hal, keuken als slaapkamer erg goed mee verlichten. Juist doordat ze zo praktisch in gebruik zijn, zijn ze voor zoveel verschillende toepassingen geschikt. Ook voor de badkamer kunt u natuurlijk kiezen voor witte inbouwspots, maar dan moet u er wel voor zorgen dat u kiest voor een variant die geschikt is voor vochtige ruimtes. Zo moet u bijvoorbeeld direct boven de douche altijd kiezen voor varianten die geheel waterdicht zijn. Op andere plekken van de badkamer, in de buurt van wastafels en een stukje verwijderd van de douche, moeten ze nog steeds spatwaterdicht zijn. Kiest u voor gewone witte inbouwspots en niet voor de speciale varianten voor vochtige ruimtes, dan kunt u problemen krijgen met bijvoorbeeld kortsluiting. Dit wilt u natuurlijk altijd voorkomen en daarom is het dus van groot belang dat u bij aankoop van spotjes voor de badkamer goed oplet dat deze voor deze omstandigheden geschikt zijn. Voor andere ruimtes in uw woning kunt u ook kiezen uit verschillende soorten witte inbouwspots. Zo zijn er varianten verkrijgbaar die dimbaar zijn, waardoor u mooie sfeer en uitstraling kunt creëren in een ruimte. Boven uw aanrecht is dit natuurlijk weer minder van belang, hier wilt u vooral echt genoeg licht hebben, zodat u goed kunt zien wat u aan het doen bent. Zo hebt u dus voor iedere ruimte in uw woning specifieke eisen wat betreft de verlichting en het is goed om hier over na te denken voordat u overgaat tot de aanschaf van witte inbouwspots. Door een goed plan op te stellen, voorkomt u immers dat u de verkeerde producten koopt en zo zorgt u ervoor dat u alles in een keer goed aan kunt leggen.

PretmetLed biedt ruime keus

Als u aan de slag wilt gaan met witte inbouwspots, dan zijn er een aantal zaken waar u op wilt letten bij aanschaf. In de eerste plaats wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat de kwaliteit van de lampen uitstekend is. Daarnaast wilt u dat ze voldoen aan uw eisen, met andere woorden, dat ze passen bij het verlichtingsplan dat u opgesteld hebt. Ook moeten ze natuurlijk, in het geval van gebruik in de badkamer en boven het aanrecht, voldoen aan de veiligheidseisen met betrekking tot waterdichtheid. Bij PretmetLed kunt u er zeker van zijn dat u altijd witte inbouwspots kunt vinden die aan al uw eisen voldoen. Bovendien weet u zeker dat u bij hen nooit teveel betaalt, zij bieden namelijk de beste kwaliteit Led verlichting tegen de laagste prijzen. Dat alleen al maakt hen tot een uitstekende keus als u witte inbouwspots aan wilt gaan schaffen. Maar er zijn meer redenen om juist voor hen te kiezen. Zo bieden zij bijvoorbeeld niet alleen de witte inbouwspots aan waar u naar op zoek bent, maar ook alle materialen die u nodig hebt om de spotjes goed en veilig in uw woning te installeren. U vindt bij hen bijvoorbeeld lasklemmen, dimmers en drivers. Uiteraard kunt u bij hen ook terecht voor een uitgebreide handleiding over hoe u de spots dient te installeren. Het gaat dan niet alleen om zaken als veilige aanleg van de elektriciteit, maar ook tips over bijvoorbeeld hoeveel spotjes u per hoeveel vierkante meter nodig hebt. Het aanleggen van witte inbouwspots wordt daarmee een klus die u gemakkelijk zelf kunt klaren. PretmetLed is het bedrijf voor iedereen die op zoek is naar goede en betaalbare Led verlichting!


Comments are closed.