Vakantie en Recreatie

Wilt u een personeelsfeest in Twente organiseren?

vrijdag, 23-8-2019  

Dit jaar was het mijn beurt om een leuk personeelsfeest in Twente te organiseren. Wij doen dit eens in de drie jaar en wij vinden het altijd leuk om er iets bijzonders van te maken. Wij hebben namelijk een heel leuk bedrijf en wij kunnen het allemaal goed met elkaar vinden, dus het feest voor het personeel valt altijd heel goed in de smaak. Deze keer wilde ik er graag iets bijzonders van maken en dus heb ik gekeken hoe ik een onvergetelijk personeelsfeest in Twente kon organiseren. Ik ben toen gaan kijken naar de mogelijkheden om ergens een compleet programma te kunnen boeken zodat ik zelf niet heel veel werk had van de organisatie van het personeelsfeest in Twente terwijl alles toch in kannen en kruiken was. Ik heb toen gekeken wat ik op het internet allemaal aan opties kon vinden om een mooie dag te organiseren. Ik heb toen gegoogeld op ‘personeelsfeest in Twente’ en toen heb ik de site van twentskwartiertje.nl gevonden. Deze site is alles wat je nodig hebt wanneer je een mooi personeelsfeest in Twente wilt organiseren. Ik heb de informatie op deze pagina daarom ook met heel veel interesse doorgenomen en het was mij al snel duidelijk dat ik hier goede zaken kon doen. Ik heb daarom gekeken naar de mogelijkheden om hier een mooi personeelsfeest in Twente te boeken en ik moet u zeggen dat dit niet eenvoudig was. Dat lag zeer zeker niet aan het aanbod, het aanbod aan mogelijkheden was n namelijk zo groot dat het bijna moeilijk was om een goede keus te maken. Uiteindelijk is het mij echter gelukt om iets moois te boeken. Ik heb namelijk besloten dat wij ons personeelsfeest in Twente zouden beginnen met een leuke tocht op een tandem en vervolgens zouden wij dan een lekker diner kunnen hebben. Tot slot zouden wij aan het eind van de avond nog een dansje kunnen maken op de dansvloer. Voor mij klonk dit als een prachtig feest en ik kan u vertellen dat ook mijn collega’s meteen enthousiast waren. 

Wij hebben een onvergetelijk personeelsfeest in Twente beleefd

Wij hebben het personeelsfeest in Twente momenteel alweer achter de rug, maar ik kan u zeggen dat het ons nog vers in het geheugen ligt. Wij hebben namelijk en prachtige dag beleefd en het ontbrak ons aan werkelijk niets. Wij hebben genoten van alles wat wij konden doen tijdens het personeelsfeest in Twente en wij hebben een onvergetelijke dag beleefd. Mocht u daarom ook iets willen organiseren met uw bedrijf, dan kan ik u de site van twentskwartiertje van harte aanbevelen. 

Wilt u ook lekker feesten? 

Mocht u ook een mooi feest willen organiseren voor de mensen van uw bedrijf, kijk dan een keer wat twentskwartiertje.nl u te bieden heeft. Hier kunt u namelijk rekenen op:

  • Een heel compleet programma 
  • Een veelvoud aan leuke activiteiten 
  • Een prachtig feest voor een heel lage prijs 

Wij zijn blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan en wij zijn steevast van plan om over drie jaar weer met deze mensen in contact te treden. 


Comments are closed.