Creatief en Decoratief

Wilt u een mooie minotti bank kopen?

maandag, 22-4-2019  

Als u van mooie banken houdt, dan is de minotti bank alles wat u nodig heeft, dat kreeg ik ooit van iemand te horen die ik in de trein was tegengekomen en ik vond het een beetje een vreemde opmerking. Hoe kon iemand die mij helemaal niet kende, weten van welke banken ik hield. Ik had een gesprek met deze persoon en ik liet toen in het gesprek vallen dat ik op weg was naar een meubelboulevard omdat ik mijn nieuwe huis wilde gaan inrichten. Zij vertelde mij toen dat zij dit tien jaar geleden ook had gedaan en dat zij toen gekozen had voor een minotti bank. Dat zei mij op dat moment niet zoveel, maar hoe langer wij over deze minotti bank aan het praten waren, hoe nieuwsgieriger ik werd naar deze minotti bank. Het moest wel een heel mooie bank zijn want deze vrouw raakte er maar niet over uitgesproken. Toen ik daarom aan het eind van de dag weer thuis kwam, ben ik eens even achter mijn computer gaan zitten om te kijken wat een minotti bank precies was. Toen ik voor het eerst een foto zag van deze bank, was ik meteen overtuigd van het feit dat ik deze bank moest hebben. De vrouw had namelijk niets gelogen over deze bank. Ik heb zelden zo’n mooie bank gezien en het was voor mij meteen duidelijk dat ik deze bank in mijn huis wilde hebben. De vraag was echter waar ik voor een goede prijs een dergelijke bank kon kopen, want ik had al gezien dat je deze bank doorgaans niet voor een prikkie krijgt aangeboden. Ik ben dus op zoek gegaan naar een adresje waar ik voor een goede prijs dit meesterstuk zou kunnen kopen. Dat leidde mij uiteindelijk naar de site van smellink-wonen. Deze site was alles waar ik naar op zoek was en ik had dan ook al heel snel gevonden waar ik naar verlangde. 

Deze minotti bank was zeer voordelig geprijsd

Ik vind het altijd fijn om te merken dat winkels kwaliteit aanbieden. Het betekent namelijk dat ze de klanten serieus nemen en dat ze ook hart voor de zaak hebben. Ik vond het dan ook heel leuk om op de site van smellink-wonen.nl terecht te komen omdat ik hier heel mooie meubels kon vinden en dus ook mijn toekomstige minotti bank. Ik zag deze bank al snel op de site staan en tot mijn grote verbazing was deze minotti bank veel voordeliger geprijsd dan bij andere aanbieders. Ik heb de knoop dus meteen doorgehakt en ik heb diezelfde dag nog een bestelling geplaatst. 

Deze bank zit echt heerlijk

Ik heb mijn bank inmiddels een paar weken in huis en ik kan u zeggen dat hij heerlijk zit. Ik kan uren op de bank zitten zonder last te krijgen van mijn rug. Kortom:

  • Ik heb een heel mooie bank gekocht
  • Ik heb heel veel geld weten te besparen 
  • Ik ben dik tevreden over de goede service van Smellink Wonen 

Mocht u ook op zoek zijn naar een mooi meubel, dan kan ik u smellink-wonen.nl van harte aanbevelen. 


Comments are closed.