Transport en Logistiek

Wij zijn gespecialiseerd in container transport

maandag, 19-2-2018  

Wilt u iets groots vervoeren, maar wilt u niet veel geld gaan uitgeven omdat u al genoeg geld heeft uitgegeven? Dan kunnen wij u vertellen dat wij u voor een zachte prijs container transport kunnen aanbieden. Wij werken al vele jaren in deze branche en er zijn nog maar weinig goederen die wij niet in ons container transport hebben mogen vervoeren. Wij willen u graag van dienst zijn want wij bieden vele mogelijkheden om uw goederen van A naar B te krijgen. Wij beschikken over tal van mogelijkheden en over een uitgebreid wagenpark waardoor wij alle soorten goederen voor u kunnen vervoeren. Heeft u producten die koel vervoert dienen te worden? Geen enkel probleem, wij beschikken namelijk ook over een koelwagen waarin u meer dan vijfhonderd liter kwijt kunt. Wij zorgen ervoor dat hetgeen u in deze koelwagen, goed en onbedorven op de plaats van bestemming zal aankomen. Wij kunnen u een opgave van de kosten toesturen wanneer u via onze site even contact met ons komt opnemen om te horen wat wij allemaal voor u kunnen doen op het gebied van container transport. Ook kunt u natuurlijk altijd even bij ons langs komen. Onder het genot van een kopje koffie leggen wij u graag alles uit over ons container transport zodat u hier een duidelijk beeld van kunt vormen. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer mogen verwelkomen op onze site. Hier kunt u namelijk onze contactgegevens vinden. Kijk daarom snel even op Transportbedrijf-Zeeland.nl. Wij geven u de garantie dat wij goedkoper zijn dan onze concurrentie zonder dat u hoeft te vrezen dat de kwaliteit van onze diensten hier onder zal lijden. Wij hopen u daarom ook snel een keer op onze site te mogen ontvangen. Bekijk vandaag nog hoeveel geld u kunt besparen door gebruik te komen maken van ons container transport.

Ons container transport kan ook in onze container reefer

Mocht u meerdere wagens nodig hebben voor het container transport dat u aan ons zou willen uitbesteden, dan kunnen wij deze klus zonder moeite op ons nemen. Wij beschikken namelijk over vier trekker en daarbij hebben wij ook nog vier bijpassende trailers waardoor wij maar liefst een laadvermogen hebben van 6000 kilo. Ook wanneer u nog meer laadruimte nodig heeft tijdens het container transport kunt u bij ons aankloppen want wij helpen u graag verder. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een keer op onze site te komen kijken om foto’s te bekijken van onze container chassie. U zult zien dat u hier heel veel spullen in kwijt zult kunnen en wij hopen daarom ook dat wij uw klus op ons zouden mogen nemen. Aarzel dus ook vooral niet veel langer meer en kom snel een keer naar onze site kijken. Het adres hebben wij reeds gegeven, maar zullen wij hier nogmaals herhalen. Dit is namelijk Transportbedrijf-Zeeland.nl. Hier kunt u eenvoudig zien welke klussen wij allemaal aan kunnen nemen en wij hopen dat wij u snel een keer persoonlijk mogen spreken om te horen wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen.

Bekijk op onze site onze container chassie

Wilt u graag foto’s bekijken van onze combinaties? Kom dan snel even naar Transportbedrijf-Zeeland.nl. Wij bieden u hier namelijk foto’s van:

  • ons uitgebreide wagenpark
  • onze container reefer
  • onze container chassies

Wij hopen u een duidelijk beeld te hebben kunnen schetsen van onze mogelijkheden en wij hopen dat wij u snel een keer van dienst mogen zijn. Wij horen graag wat uw specifieke wensen zijn zodat wij u een pakket op maat kunnen leveren.


Comments are closed.