Helpdesk en Servicedesk

Wij schakelden de mensen van Gemboxx-ictoplossingen.nl in voor onze ict projecten

donderdag, 15-11-2018  

Een aantal jaar geleden hebben wij bij ons bedrijf een aantal nieuwe ict projecten aangelegd. Wat wij echter niet wisten, was dat het vervolgens nog heel wat voeten in de aarde zou hebben om deze ict projecten ook daadwerkelijk goed te laten functioneren. Wij hadden zelf helemaal geen tijd om deze ict projecten in goede banen te leiden en vandaar dat het ons ook al heel snel duidelijk was geworden dat wij op zoek moesten gaan naar mogelijkheden om deze ict projecten door een expert uit laten voeren. Vandaar dat wij maar eens even op het internet zijn gaan zoeken naar mogelijkheden die er allemaal waren om een expert te vinden die ons kon helpen met onze ict projecten. Het is namelijk zo dat wij er graag zeker van wilden zijn dat de ict projecten goed op de rit zouden worden gezet. Vandaar dat wij ook niet zomaar met de eerste de beste in zee wilden gaan. Wij wilden er graag zeker van zijn dat wij goede zaken zouden doen en vandaar dat wij uitgebreid gezocht hebben naar iemand die alles wist van ict projecten. Bovendien wilden wij ook graag voor een goede prijs geholpen worden. Dat bleek een moeilijke combinatie van wensen te zijn. Het was namelijk zo dat het ene bedrijf weliswaar fantastische mogelijkheden bood, maar daar ook torenhoge prijzen voor vroeg. Anderzijds was het zo dat een bedrijf heel voordelig kon zijn, maar dat dat er weer toe leidde dat de kwaliteit heel erg slecht was. Dat was dus niet iets waar wij naar op zoek waren en vandaar dat wij op een gegeven moment besloten hebben dat wij het over een andere boeg zouden gooien en toen zijn wij gaan kijken welk bedrijf de beste reviews had op het internet. Dat bleek de firma achter Gemboxx-ICToplossingen te zijn.

Onze ict projecten lopen inmiddels als een trein

Toen wij eenmaal gehoord hadden dat de mensen van Gemboxx-ICToplossingen.nl heel goed waren in wat ze doen, hadden wij meteen in de gaten dat wij deze mensen wilden vragen om met ons in zee te gaan. Wij hebben hen daarom een keer gebeld om te vragen of zij ons konden helpen met onze ict projecten. Dat was gelukkig geen enkel probleem; sterker nog, zij konden ons al op heel korte termijn helpen. Dat was precies wat wij graag wilden en wij waren daarom ook erg blij dat wij hen zo snel bereid hadden weten te vinden om ons te komen helpen. Mocht u ook graag door dit bedrijf geholpen willen worden omdat u ook een aantal ict projecten heeft, dan kunt u hen altijd even mailen of bellen. Uit ervaring weten wij dat men er hier alles aan doet om je zo goed mogelijk te helpen. Wij hebben de samenwerking met dit bedrijf als heel prettig ervaren en wij zouden daarom ook iedereen willen aanraden om een keer met dit bedrijf zaken te komen doen. Wij zijn er zeker van dat u daar geen spijt van kunt krijgen.

Dit bedrijf heeft ons gered!

Wij zijn heel blij dat wij dit bedrijf in de arm hebben weten te nemen. Zij heeft ons namelijk heel goed geholpen. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden over de prijs van hun diensten
  • wij zijn heel goed geholpen door dit bedrijf
  • wij raden deze firma aan iedereen van harte aan

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Het adres van deze pagina is Gemboxx-ICToplossingen.nl. Hier kunt u ook de telefoonnummers van dit bedrijf eenvoudig vinden.


Comments are closed.