Taxi en Personenvervoer

Wij regelden ons contractvervoer bij JAD Taxi Centrale

maandag, 27-8-2018  

Wij hebben tien jaar geleden een buurtcentrum opgericht en dat loopt sindsdien als een trein. Wij hebben iedere week honderden bezoekers en die vermaken wij dan met tal van activiteiten. Het probleem dat wij echter vaak tegenkwamen, was dat de mensen die graag naar ons centrum wilden komen, geen vervoer hadden. Dat was ons een doorn in het oog en vandaar dat wij maar eens even zijn gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om elders dit vervoer te regelen. Wij kunnen u melden dat wij een heel goede oplossing hebben weten te vinden. Wij zijn namelijk gebruik gaan maken van de diensten van JAD Taxi Centrale. Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld voor contractvervoer. Wij hadden eerst nog nooit van contract vervoer gehoord, maar al heel snel bleek dat voor onze situatie contractvervoer niet alleen heel interessant was, maar ook nog een keer heel erg voordelig. Genoeg reden dus om een keer te kijken wat dit bedrijf op het gebied van contractvervoer allemaal aanbood. Wij hadden dit bedrijf namelijk gevonden op het internet en omdat wij van anderen hadden gehoord dat dit bedrijf heel goed is in het aanbieden van contract vervoer, leek het ons interessant om eens te horen wat zij voor ons zouden kunnen doen. Wij waren dan ook blij om te horen dat zij nog ruimte hadden voor nieuwe mensen voor het contractvervoer en vandaar dat wij meteen even om de tafel zijn gaan zitten om te horen wat wij allemaal konden ontvangen qua diensten. Wij wilden namelijk graag contractvervoer inzetten om de ouderen die bij ons in het centrum komen, van A naar B te brengen. Dit wilden we graag iedere dag van de week, met uitzondering van het weekend uiteraard, laten doen. Wij kregen te horen dat dit heel goed te realiseren was. Toen was het nog wachten op de prijs voor dit contractvervoer.

Het contractvervoer van dit bedrijf is uitermate betaalbaar

Wij zitten met een beperkt budget en dat betekent dat wij niet in het wilde weg maar contracten kunnen gaan afsluiten. Alleen als het echt een goede deal voor ons is, kunnen wij meteen op contractvervoer overstappen. Ik kan u zeggen dat dit in dit geval aan de orde was. Toen wij namelijk de mogelijkheden op het gebied van contractvervoer bespraken, kregen wij te horen wat JAD Taxi Centrale hier voor vroeg. Wij konden onze oren bijna niet geloven. Wij hadden een veel hogere prijs verwacht, maar dit was voor ons heel erg prettig om horen. Wij hoefden in dit geval daarom ook niet lang na te denken over de vraag of wij al dan niet met dit bedrijf in zee wilden gaan. Wij wilden graag gebruikmaken van het contractvervoer omdat dit betekende dat wij ons vervoer altijd goed hadden geregeld. Aangezien dat de bottleneck was van ons centrum, was het voor ons heel prettig om horen dat dit bedrijf het contractvervoer graag op zich wilde nemen. Wij hadden daarom ook niet veel tijd nodig om akkoord te gaan met het uitgebrachte aanbod.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf

Wij maken nu al een aantal maanden gebruik van de diensten van dit bedrijf en wij kunnen niet anders dan zeggen dat wij zeer tevreden zijn over de geleverde diensten. Men is hier:

  • uitermate nauwkeurig, de auto komt altijd op tijd aanrijden
  • zeer oplettend in het verkeer
  • altijd goed gehumeurd

Mocht u meer willen weten over dit bedrijf, dan raad ik u aan om even naar de site van dit bedrijf te gaan surfen. Het adres is JADtaxicentrale.nl.

Lees meer…


Comments are closed.