Marketing en Promotiemateriaal

Wij hebben hier mooie naamplaatjes besteld

zondag, 27-1-2019  

Mijn zus en ik hebben onlangs een woning gekocht die wij konden opdelen in twee gedeelten. Dat betekende dat wij dus van een woning, twee maakten. Om dit alles te kunnen realiseren, hebben wij de woning grondig moeten verbouwen en dat hebben wij onlangs geheel afgerond. Het leek ons leuk om de woning met een groot feest te openen en wij hebben daarom in de zomer een mooi feest ingepland. Het leek ons een leuk idee om tijdens dit feest onze woningen van naamplaatjes te voorzien zodat de woningen officieel geopend zouden zijn. Wij wisten echter nog niet waar wij goede naamplaatjes konden laten maken. Vandaar dat wij zijn gaan kijken of wij ergens bij ons in het dorp goede naamplaatjes konden bestellen, maar dit bleek bijzonder lastig te zijn. Je kunt bij ons in het dorp namelijk niet bij heel veel winkels terecht om naamplaatjes te laten maken. Gelukkig zijn wij niet snel uit het veld te slaan en wij zijn daarom gaan kijken of wij misschien ook mogelijkheden op het internet zouden kunnen vinden. Dat bleek het geval te zijn. Wij kwamen op het idee om eens even goed te gaan googelen om te kijken of wij een bedrijf konden vinden dat ons aan goede naamplaatjes kon helpen. Wij kwamen uiteindelijk terecht op de site van Naambordencentrale.nl. Deze site was alles waar wij naar op zoek waren. Wij wilden namelijk geen bakken met geld uitgeven aan onze naambordjes omdat onze woningen al veel meer hadden gekost dan wij eigenlijk konden betalen. Vandaar dat iedere besparing van harte welkom was en wij vonden het dus prettig om te merken dat de mensen van Naambordencentrale heel lage tarieven rekenen voor het produceren van mooie naambordjes. Wij hebben de mogelijkheden uitgebreid bekeken en uiteindelijk hebben wij een bestelling geplaatst.

De naamplaatjes van Naambordencentrale.nl zijn mooi en voordelig

Het grote voordeel van dit bedrijf is dat je hier heel veel mooie naambordjes kunt bestellen. Ik heb het aantal mogelijkheden niet exact geteld, maar je hebt hier keus uit vele tientallen verschillende bordjes. Dat maakte het zowaar bijna lastig om een goede keus te maken. Uiteindelijk hebben wij voor heel mooie eenvoudige, doch stijlvolle bordjes gekozen. Vervolgens was het nog tijd om een goed lettertype voor de naamplaatjes te kiezen. Deze moesten een beetje neutraal zijn omdat wij ook een mooie strakke woning hebben. Wij hadden al snel de juiste letters gevonden en toen hebben wij de tekst op de site ingevoerd. Vervolgens ging alles heel erg snel. Wij hebben de bestelling nog diezelfde dag geplaatst en wij kregen meteen een mailtje waarin ons geschreven werd dat wij de naamplaatjes binnen een aantal dagen al thuisgestuurd zouden krijgen. Dat was heel erg prettig om te horen want dit betekende dat wij de bordjes ruim op tijd in huis zouden hebben. Een paar dagen later vonden wij al een mooie envelop in de bus met daarin onze bordjes. Wij hebben ze meteen uitgepakt en wij zagen dat ze er werkelijk heel erg mooi uitzagen. Mocht u dus ook op zoek zijn naar naamplaatjes, dan raad ik u aan om deze via Naambordencentrale.nl te bestellen.

Onze naambordjes zijn een parel op onze woning

Wij hebben de bordjes inmiddels naast onze voordeuren hangen en dat ziet er heel erg goed uit. De bordjes zijn strak, niet zeer opvallend, maar wel erg mooi. Kortom:

  • wij zijn heel tevreden met onze bestelling
  • wij raden deze site aan iedereen aan
  • wij zijn hier voor een heel goede prijs geholpen

Meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijf? Kijk dan even op Naambordencentrale.nl.


Comments are closed.