Mens en gezondheid

Welke pomade zoekt u?

dinsdag, 16-4-2019  

Pomade wordt al tijden lang gebruikt om haar in model te brengen en te laten glazen. Het houdt steil haar op zijn plek zodat het niet in slierten uit elkaar valt. Pomades zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes en zijn verkrijgbaar op waterbasis en oliebasis. Voor meer informatie kijkt u op mannenzaak.

Informatie over pomade

Oorspronkelijk bestond pomade uit 80 procent en 20 procent water. Later was berenvet een van de belangrijkste ingrediënten. Tegenwoordig zijn petrolatum en water de belangrijkste ingrediënten. Het werd veel gebruikt in de eerste helft van de twintigste eeuw, van de steile glanzende haardracht van mannen in de jaren 20 tot aan de glanzende vetkuiven in de jaren 50. Tegenwoordig is pomade weer helemaal terug als middel om je haar mee te stylen. Pomade breng je aan op droog of op handdoek droog haar. Dit is afhankelijk van wat voor look je wilt: wil je een wet look, dan breng je het aan op vochtig haar. Voor een iets mattere look breng je het aan op droog hoor. Neem een kleine hoeveelheid pomade uit het blikje of potje en verdeel dit over je handpalmen. Zo warmt het namelijk iets op, waardoor het gemakkelijker aan te brengen is. Begin bij de aanzet van je haren en werk door tot aan de haar punten. Daarna kam of borstel je je haar in jouw stijl of model. Een veel voorkomende fout is dat een man zijn haar begint te stylen aan de voorkant. Zo belandt de meeste pomade ook aan de voorkant. Door bovenop te beginnen met stylen, verdeel je het beter over je haar.

Naast pomade verkopen ze bij mannenzaak.nl nog veel meer artikelen voor je haar:

 • Clay
 • Shampoo
 • Paste
 • Creme
 • Tonic
 • Grooming spray
 • Kammen
 • Overige producten

Het assortiment is dus erg groot, alleen al aan pomades verkopen ze 84 verschillende soorten. Het is dus belangrijk om je eerst te verdiepen in pomade, of andere haar producten. Zo zorg je ervoor dat je nooit met het verkeerde haar product eindigt. Op de site van mannenzaak.nl schrijven ze ook blogs met allerlei informatie over allerlei soorten producten. Het is dus ook handig om hier even naar te kijken voordat je zomaar een bestelling plaatst. Koop je je pomade bij mannenzaak.nl dan hoef je niet te twijfelen over de kwaliteit van het product. Al meer dan 1600 klanten hebben hun ervaringen gedeeld, en dit heeft geleid tot een 9.5/10 gemiddeld. 

Alle pomades bij mannenzaak.nl

Bij mannenzaak.nl hebben ze de beste pomades in hun assortiment, waaronder: 

 • Reuzel
 • Murray’s
 • Layrite
 • Suavecito
 • Pomata D’Oro

De Reuzel pomade van de barbiers van Schorem uit Rotterdam zijn een absolute topper. Daarnaast hebben ze dus nog veel meer gerenommeerde merken zoals Murray’s, Layrite en Pomata D’Oro. Professionele voetballer Graziano Pelle is het bekende gezicht van Pomata D’Oro. Bestellen bij mannenzaak.nl gaat erg snel en eenvoudig. Als je op werkdagen bestelt, heb je je pomade de volgende dag al in huis. Bezorgen kan ook op een door jou bepaald afhaalpunt, zodat je ze op kunt halen op een tijdstip waarop het jou uitkomt. De verzendkosten zijn erg laag, en als de bestelling duurder is dan 45 euro, betaal je helemaal geen verzendkosten. Koop dus nu jouw pomade op mannenzaak.nl


Comments are closed.