Bedrijven en Bedrijfsleven

Wegenbouw asfalt van Avema

zaterdag, 29-9-2018  

Avema Wegenbouw BV uit Achterveld is bekend om het asfalteren met diverse redenen. Zo werkt dit bedrijf met wegenbouw asfalt voor de asfaltverharding van wegen, agrarische terreinen, industrieterreinen, recreatieparken en is het mogelijk om als particulier je tuin te laten asfalteren. Wegenbouw asfalt wordt ook veelvuldig gebruikt in overheidsprojecten, zoals het aanleggen van wegen in gemeenten en provincies en voor waterschappen. Bij agrarische terreinen legt dit wegenbouwbedrijf het asfalt voor het verharden van een erf. Vooral voor veeteelt is het gebruik van wegenbouw asfalt daarbij essentieel geworden. Voordelen voor deze bedrijven zijn:

  • Het asfalt is zuurbestendig
  • Een nieuwe laag kan over een oude laag gelegd worden
  • Er kan over aangetast beton zoals kuilplaten worden geasfalteerd

Een modern agrarisch bedrijf kan dus niet meer zonder goede asfaltverharding op het erf. Ditzelfde geldt voor industrieterreinen. Deze verharding wordt veel gebruikt en zijn dus zwaar belast. Samen met de opdrachtgever zorgt Avema Wegenbouw ervoor dat de situatie goed ingeschat wordt en dat hiervoor ontwerpen komen die zorgen voor een goede ondergrond met een goede asfaltconstructie.

Waar Avema wegenbouw asfalt nog meer voor gebruikt

Bent u op zoek naar de juiste partij om wegenbouw asfalt in te zetten voor uw bedrijf, dan bent u bij Avema Wegenbouw BV aan het juiste adres. Op www.avema.nl leest u alles over het werk dat Avema doet en op welke manieren zij wegenbouw asfalt toepassen. Professioneel gaat dit bedrijf te werk, waarbij grondig wordt onderzocht waaraan de nieuwe asfaltlaag moet voldoen, wat de belasting is en of het gaat om wegenbouwasfalt dat het zwaar te voorduren heeft zoals op wegen, of wellicht meer gebruikt wordt voor voetgangers of fietsers, zoals bij recreatieve doeleinden. Avema zoekt daarbij de extremen op en is erin gespecialiseerd om wegenbouw asfalt aan te brengen dat extreme condities kan ondergaan. Wanneer hier vooraf op wordt ingespeeld kan een asfaltverharding worden aangebracht die zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast speelt tegenwoordig ook de uitstraling een rol. Bijvoorbeeld bij de aanleg van wegenbouw asfalt voor recreatieterreinen of bij particulieren. Naast het praktisch oogpunt is het dan ook vaak wenselijk dat het asfalt visueel aantrekkelijk is. Avema Wegenbouw heeft daarom een asfaltmengel ontwikkeld waarmee diverse kleuren zoals rood, wit en geel mogelijk zijn en dit hoef je vaak niet te laten om de kosten. Zo kan asfalt dus aantrekkelijk zijn om bij uw particuliere woning te gebruiken om uw oprit mee te verharden of op een mooie, creatieve en toch professionele manier te renoveren. Daarnaast is wegenbouw asfalt erg prettig in het gebruik en heeft het als bijkomend voordeel dat het vrijwel niet verzakt en geen onkruid doorlaat. Dit komt omdat deze constructie geen voegen of kieren heeft. En mocht er onverhoopt toch een scheur in het asfalt ontstaan, dan komt Avema dit graag voor u repareren. U bent daarmee verzekerd van service en kwaliteit.

Hoe Avema te werk gaat

Zoals eerder gezegd wordt bij een afspraak met Avema Wegenbouw BV besproken welke wensen er zijn. Er wordt gekeken naar de huidige situatie, de benodigde voorbereidingen en de beste manier om het asfalt, eventueel met specifieke wensen zoals kleur en een patroon, te leggen. Deze afspraak is vrijblijvend. U krijgt daarna een offerte en deze bevat de prijs per vierkante meter. Zo heeft u zeer nauwkeurig een overzicht van de kosten. Het voordeel hiervan is dat de kosten vrij laag kunnen zijn door deze berekening per m2. Wanneer u gaat vergelijken met bijvoorbeeld de kosten van het bestraten van een oprit versus het aanbrengen van asfaltverharding, bent u in vele gevallen met asfalt goedkoper uit. Neemt u dus gerust contact op via avema.nl en ervaar wat dit wegenbouwbedrijf voor u kan betekenen.


Comments are closed.