Mens en gezondheid

Weer een stralende huid dankzij een gezichtsbehandeling in Venlo en Eindhoven

dinsdag, 4-12-2018  

Een droge huid, acné, rimpels. Je kent deze problemen vast wel. De een heeft er meer last van dan de ander. Zo heb ik zelf ook al jaren last van hardnekkige acné. Toen ik in mijn tienerjaren zat, dacht ik dat het erbij hoorde. Puistjes op de kin, neus en het voorhoofd leken toen heel normaal, maar als volwassene maakt het je toch erg onzeker. Ik heb van alles geprobeerd om het te verhelpen, grotendeels tevergeefs. Verschillende peelings, cleansers, antibiotica en zelfs een speciaal dieet hebben niet mogen baten. Ik was de wanhoop nabij, totdat ik bij Pur Beauty terechtkwam. Wanneer je op zoek bent naar een goede gezichtsbehandeling in Venlo of Eindhoven, ben je hier aan het juiste adres.

Een gezichtsbehandeling in Venlo of Eindhoven, betaalbaar en effectief

Na jaren tevergeefs gebruik te maken van verschillende ‘wondermiddeltjes’ tegen acné had ik geen hoop meer op een stralende, gladde huid. Ik probeerde dagelijks mijn aandoening te verbloemen met een dikke laag make-up, maar ik voelde me toch niet erg zelfverzekerd. Een tijdje geleden kreeg ik van een vriendin de suggestie om eens bij Pur Beauty langs te gaan. Pur beauty is dé specialist op het gebied van gezichtsbehandelingen in Venlo en Eindhoven. Ik ging met mijn vriendin mee voor een speciale behandeling tegen mijn acné. Aanvankelijk was ik er niet eens van op de hoogte dat ik zo’n gezichtsbehandeling in Venlo of Eindhoven kon doen. Zulke salons had ik hier in de omgeving nog niet eerder gezien. Omdat het voor mij allemaal erg nieuw was, besloot ik eens wat vooronderzoek te doen om te zien wat zo’n behandeling nou precies inhoudt en wat Pur Beauty allemaal voor mij kon betekenen. Op purbeauty.nl vond ik heel veel informatie. Zo kwam ik erachter dat ze verschillende soorten gezichtsbehandelingen in Venlo en Eindhoven aanbieden:

  • Kalmerende behandelingen
  • Anti-aging gezichtsbehandelingen
  • Behandelingen tegen acné
  • Verwijderen van ongewenste haargroei in het gezicht
  • Epileren en in model brengen van de wenkbrauwen

Na het lezen van al deze informatie besloot ik met mijn vriendin mee te gaan naar de salon. Na een prettig gesprek met de huidspecialist onderging ik mijn eerste behandeling. Ik vond het aan het begin wel spannend, ik had namelijk nog nooit een gezichtsbehandeling in Venlo of Eindhoven gehad. De specialiste stelde mij op m’n gemak en verzekerde mij ervan dat ik na deze gezichtsbehandeling zou vertrekken met een stralende huid. De behandeling duurde niet lang en ik voelde me al die tijd heerlijk ontspannen. Ik had zelf nooit gedacht dat het zo goed zou werken, maar de gezichtsbehandeling bij Pur Beauty heeft mijn huid wel degelijk opgeknapt. Ik heb nu geen last meer van acné en mijn huid voelt zijdezacht en glad aan. Ik ben erg blij met de behandeling en keer dan ook regelmatig terug naar de salon. Dat is met de betaalbare prijzen en het zeer vriendelijke personeel overigens ook echt geen straf. Voor een betaalbare en effectieve gezichtsbehandeling in Venlo of Eindhoven kan ik Pur Beauty zeker aanraden.

Bezoek de beautysalon of de website

Zelf ben ik zeer tevreden over mijn behandeling bij Pur Beauty. Ik ga nu weer stralend en zelfverzekerd door het leven en de beautysalon heeft er weer een nieuwe vaste klant bij. Ben jij nu ook nieuwsgierig geworden naar een gezichtsbehandeling in Venlo of Eindhoven? Kijk dan eens op purbeauty.nl voor alle verschillende behandelingen die er mogelijk zijn. Ervaar je het liever zelf? Kom dan langs in een van de vestigingen voor een persoonlijke gezichtsbehandeling in Venlo of Eindhoven.


Comments are closed.