Bedrijven en Bedrijfsleven

Wat wij van de samenwerking met dit re integratiebureau vonden

vrijdag, 30-11-2018  

Wat wij van de samenwerking met dit re integratiebureau vondenOns bedrijf heeft de laatste jaren geen goede zaken gedaan. Wij werden eerst getroffen door een grote brand, en daarna raakte de economie in het slop waardoor wij merkten dat wij veel minder orders binnenkregen. Dat had tot gevolg dat wij op onze reserves moesten interen. Dit was in het begin nog wel te doen, maar op een gegeven moment raakte de bodem van onze bankrekening in zicht en toen moesten wij dus op zoek gaan naar andere mogelijkheden om geld te besparen. Eigenlijk was de enige mogelijkheid die zou gaan werken dat wij mensen zouden ontslaan. Deze mensen hadden wij graag willen houden, maar dat bleek helaas niet mogelijk te zijn. Je kunt tegenwoordig namelijk geen mensen aannemen wanneer je ze eigenlijk niet goed kunt betalen. Wij hebben daarom gekeken hoe wij voor deze mensen een goede andere baan konden vinden. Omdat het niet zou lukken om dit binnen ons eigen bedrijf te doen, hebben wij een re integratiebureau in de arm genomen. Met een re integratiebureau aan je zijde kun je namelijk zorgen dat de mensen die niet meer voor jou kunnen blijven werken, een goede andere baan kunnen vinden. Wij zijn met re integratiebureau Proficientgroep.nl in zee gegaan. Wij hadden van dit re integratiebureau gehoord via een ander bedrijf dat heel erg tevreden was over de resultaten van dit re integratiebureau. Wij kregen te horen dat men hier heel veel oog heeft voor de omstandigheden van de werknemer. Het is voor de werknemer namelijk ook altijd een hele verandering wanneer hij of zij ineens een andere baan in de schoenen geschoven krijgt. Vandaar dat het belangrijk is om met de grootst mogelijke zorg een nieuwe werkplek voor iemand te vinden. Dit re integratiebureau bleek daartoe heel erg goed in staat en wij hebben de samenwerking dan ook als heel prettig ervaren.

De samenwerking met dit re integratiebureau was heel constructief

Toen wij eenmaal met dit re integratiebureau om de tafel gingen zitten om te bespreken wat onze wensen waren, merkten wij meteen dat wij met een professional te maken hadden. De mensen die bij dit re integratiebureau werken, hebben namelijk veel verstand van zaken en bovendien weten zij heel goed hoeveel impact hun handelen heeft op het welzijn van de mensen die overgeplaatst moeten worden. Wij hadden tien mensen die overgeplaatst moesten worden en het fijne was dat dit re integratiebureau heel goed gekeken heeft naar de mogelijkheden van deze mensen. Zij wilden er namelijk zeker van zijn dat iemand op een goede plaats terecht zou komen. Dat vonden wij ook heel prettig om te merken. Wij waren daarom blij dat wij met dit re integratiebureau zijn gaan werken. De mensen die uiteindelijk overgeplaatst zijn, hebben een heel passende functie gekregen en dat was ook precies wat wij hen gunden. Velen hebben de overplaatsing zelfs als een verbetering ervaren en dat was voor ons natuurlijk het hoogst haalbare. Dit hebben wij weten te realiseren met behulp van dit re integratiebureau en daarvoor zijn wij hen zeer dankbaar.

Wij raden dit bedrijf aan iedereen aan

God behoede u, maar mocht u binnenkort ook mensen van uw bedrijf moeten overplaatsen, dan raden wij u dit bedrijf van harte aan. Hier krijgt u waar voor uw geld en uw werknemers zullen heel goed behandeld worden. Kortom:

  • dit bedrijf zorgt dat uw werknemers goed terecht komen
  • dit bedrijf heeft een heel groot netwerk
  • u hoeft voor de diensten van dit bedrijf niet veel te betalen

Kijk voor meer informatie even op Proficientgroep.


Comments are closed.