Financiën en Verzekeringen

Wat te doen wanneer uw kind aangereden is?

maandag, 19-4-2021  

Toen wij onlangs naar de school van mijn kinderen fietsten, is er een man aan komen rijden die ten eerste veel te hard reed, en die ten tweede totaal niet uitkeek. Dat was natuurlijk vragen om ongelukken en hij heeft toen mijn kind aangereden. U zult begrijpen dat je dan als ouder gelijk een zwaar trauma oploopt want wanneer je ziet dat je kind aangereden wordt, is dat heel heftig. Mijn kind lag op de grond en ik zag gelijk dat het helemaal fout was. Ik heb daarom gelijk een ambulance gebeld en deze is gelukkig snel gekomen. Dat was ook het geluk van mijn zoon omdat hij een inwendige bloeding had opgelopen die hem fataal had kunnen worden. Ik vond het vreselijk dat mijn kind aangereden was en omdat mijn kind ook heel lang moest herstellen in het ziekenhuis, heeft hij heel veel school moeten missen. Daardoor is de kans heel groot dat hij dit jaar zal blijven zitten en hij was al een keer blijven zitten, dus hij loopt nu heel veel vertraging op. Ik wilde daarom graag de veroorzaker van al dit leed verantwoordelijk stellen en ik heb toen gekeken of ik een claim tegen hem kon indienen omdat mijn kind aangereden was door deze ploert. Wij hebben gekeken waar wij moesten zijn wanneer wij een claim wilden indienen omdat ons kind aangereden was en wij hebben gemerkt dat je even goed moet kijken wie je benaderd in de dergelijke situaties. Je moet namelijk zorgen dat je met de juiste mensen in zee gaat en wij hebben gekeken wie ons kon helpen met de claim vanwege het feit dat ons kind aangereden was. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van misterclaim.nl konden gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die graag een schadevergoeding willen krijgen of die een claim willen indienen tegen iemand. Wij hebben de site van dit kantoor grondig doorgenomen en het was ons toen gelijk duidelijk dat wij graag een keer in contact wilden treden met deze mensen. Wij hebben daarom gelijk even de telefoon gepakt en wij hebben toen gevraagd of men ons kon helpen.

Ons kind was aangereden en toen hebben wij een claim ingediend

Toen ons kind aangereden werd, had ik gelijk in de gaten dat het foute boel was. Het was namelijk een harde klap en de bestuurder wilde eerst ook nog doorrijden. Ik wilde hem daarom maximaal verantwoordelijk stellen omdat door hem ons kind aangereden was. Wij zijn blij dat wij met de mensen van misterclaim.nl gewerkt hebben omdat zij ons heel goed hebben kunnen helpen. Mocht u dus ook hulp nodig hebben, dan kunt u deze mensen altijd een keer inschakelen.

Wilt u een keer contact opnemen?

Mocht u graag een keer contact willen opnemen, dan kunt u:

  • Even naar de site van misterclaim.nl surfen
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben
  • Een keer contact opnemen om uw zaak een keer door te nemen

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden.        


Comments are closed.