Bedrijven en Bedrijfsleven

Wanneer is het koopzondag in Nijmegen?

maandag, 28-9-2020  

Ben jij dol in de binnenstad van Nijmegen en ben je benieuwd wanneer het koopzondag in Nijmegen is? Dan moet je zeker een kijkje nemen op de website van Into Nijmegen. Dit is een website die opgezet is uit liefde voor deze prachtige stad, en waar je heel veel informatie vindt over alles wat er te doen is. In Nijmegen kun je zowel heerlijk shoppen als urenlang op een gezellig terrasje zitten. Er is veel te zien op het gebied van cultuur, zowel op straat als in de diverse musea, dus ook op dat gebied zul je je niet vervelen. Op koopzondag in Nijmegen bruist de stad net zoals hij dat op een zaterdag doet. Vrijwel alle winkels zijn open, en er is vanalles te doen. Reden genoeg dus om op koopzondag in Nijmegen te gaan shoppen. Het aanbod leuke winkels is er heel erg groot en bovendien erg veelzijdig. Je vind in deze stad namelijk zowel alle bekende winkelketens als een breed scala aan toffe boetiekjes en winkels met een uniek aanbod, of het nu gaat om kleding of woonaccessoires. 

Op koopzondag in Nijmegen gaan lunchen

Deze gezellige stad in Gelderland heeft een super groot aanbod leuke lunchtentjes, dus het gaat nog moeilijk kiezen worden waar je wilt eten. Je vindt er allerlei verschillende soorten keukens, dus of je nu zin hebt in kebab, een lekkere Italiaanse pizza of Spaanse tapas, in Nijmegen zit je goed. Een kleine greep uit het grote aanbod zaakjes waar je lekker kunt lunchen:

  • Fingerz, een Spaans zaakje waar je tapas en pincho’s kunt eten
  • Credible, met heerlijk hipster-food voor betaalbare prijzen
  • The Yoghurt Barn, in elke stad favoriet, dus ook hier

Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar op de website van Into Nijmegen vind je natuurlijk nog veel meer opties voor als je op koopzondag in Nijmegen wilt gaan lunchen of dineren. Of op een andere dag natuurlijk, want ook doordeweeks is deze stad heel gezellig om te bezoeken. 

Voel je een toerist in de binnenstad van Nijmegen

Dacht jij alle hotspots van Nijmegen al te kennen? Wil je de stad eens meemaken als een echte tourist? Dan hebben we leuk nieuws. Ze hebben in deze stad namelijk iets heel erg leuks bedacht, wat jouw koopzondag in Nijmegen nóg leuker kan maken. Ze hebben namelijk een route uitgestippeld die door de hele stad loopt, en jou meeneemt langs alle hotspots en culturele bezienswaardigheden. Deze route is op de straat uitgetekend middels een groene lijn met allemaal blaadjes eraan. Het enige wat je hoeft te doen om al deze hotspots te zien is deze lijn op te zoeken en hem te gaan volgen. Je hoeft dan verder niet meer op de kaart te kijken waar je bent, want de lijn brengt je vanzelf weer terug naar het punt waarop je was begonnen. Dus heb jij tegen het einde van de koopzondag in Nijmegen nog wat tijd over en zou je het leuk vinden om wat meer van de stad te zien dan enkel de winkelstraten? Vraag dan even waar je deze lijn vindt, en volg hem net zolang je weer op hetzelfde punt terugkomt.


Comments are closed.