Bedrijven en Bedrijfsleven

Waarom ik mijn tanden liet bleken in Haarlem

woensdag, 23-1-2019  

Het klinkt misschien een beetje stom, maar sinds ik weer vrijgezel ben besteed ik veel meer zorg en aandacht aan mijn uiterlijk. Het is alsof ik nu ik weer op de markt ben vind dat ik er goed uit moet zien, terwijl ik gedurende mijn relatie een beetje lui was geworden met betrekking tot mijn uiterlijk. Omdat ik het liefst zo snel mogelijk een nieuwe relatie wilde, besloot ik het lot een beetje te helpen en ging ik op zoek naar opties om mijn uiterlijk te verbeteren in Haarlem, zoals tanden bleken, huidverbetering en een goede kapper om mijn uitgroei bij te werken. Die kapper was zo gevonden en ook een goede schoonheidsspecialiste zat blijkbaar om de hoek van mijn huis. Het is niet te geloven wat een goede knipbeurt en een gezichtsbehandeling al kunnen doen voor je uiterlijk. Ik zag er meteen stralend uit, het viel zelfs vriendinnen op! Maar er was nog steeds één ding waar ik me ontzettend aan ergerde, en dat waren mijn vergeelde tanden. En dus ging ik op zoek naar tanden bleken in Haarlem. Ik kwam uit bij detandenblekernederland.nl die een vestiging heeft in Haarlem. En uit hun website blijkt dat de Tandenbleker niet het zoveelste bedrijf is dat het tanden bleken aanbiedt. Hun methode is zó goed dat ze zichzelf absoluut de nummer 1 specialist durven te noemen. Dus voor tanden bleken in Haarlem was het voor mij wel duidelijk dat ik naar de Tandenbleker wilde.

Hoe gebeurt het tanden bleken in Haarlem

Ik was best wel zenuwachtig, want het zijn toch je tanden. Ik was denk ik een beetje bang dat het heel erg mis zou gaan en ik opgescheept zou zitten met een hele rare, chemische kleur of aantasting van mijn tandvlees of iets dergelijks. Alle doemscenario’s passeerden de revue. Gelukkig zijn de medewerkers die de tanden bleken in Haarlem heel erg bekwaam en stelden ze me al gauw gerust. Er was echt niets om bang voor te zijn. Ze hebben ontzettend veel ervaring met het tanden bleken in Haarlem, en het was nog nooit misgegaan, dus ik hoefde me geen zorgen te maken. De behandeling die ik had gekozen is de Perfect Smile 5×20 minuten voor €74,99. Eigenlijk wilde ik voor de allerduurste gaan in plaats van deze, maar omdat het voor mij de eerste keer tanden bleken in Haarlem was vond ik het beter om op safe te spelen. Ik kan altijd nog een keer terugkomen als ik ze nog ietsje witter wil. 

Waarom kiezen voor de Tandenbleker

Eigenlijk vond ik de medewerkers bij het tanden bleken in Haarlem zo kundig en vriendelijk dat ik de praktijk daarom al een aanrader op zich vind. Maar de Tandenbleker heeft zo zijn eigen argumenten waarom je het beste voor hen kunt kiezen, namelijk:

• Meer dan 2300 positieve beoordelingen.
• Super witte tanden in slechts één afspraak.
• Altijd goede uitleg en begeleiding.
• Non-peroxide bleekgel en dus geen chemicaliën in je mond.
• Een gratis consult voor de twijfelaar. 

Vooral het feit dat alles op één en dezelfde dag gebeurt bij het tanden bleken in Haarlem heeft mij toen over de streep getrokken. Ik had geen zin om er lang op te wachten want ik ben daar veel te ongeduldig voor. Bovendien was ik best nerveus en wilde ik er dus gewoon in één keer helemaal vanaf zijn. Uiteindelijk ben ik heel blij dat voor het tanden bleken in Haarlem heb gekozen voor de Tandenbleker. Ze waren erg professioneel, de behandeling viel me erg mee en het resultaat is echt geweldig! 


Comments are closed.