Marketing en Promotiemateriaal

Waar kunt u mooie plastic kerstballen kopen?

vrijdag, 8-11-2019  

Wij geven ieder jaar een kleine attentie aan de mensen die iets bij ons in de winkel komen. Wij hebben daarom dit jaar gekeken wat wij onze klanten dit jaar wilden geven en wij hebben toen gezien dat er heel veel mogelijkheden waren. Dat was aan de ene kant heel prettig, maar aan de andere kant was het ook weer lastig omdat wij snel spijkers met koppen moesten slaan want de tijd begon al te dringen. Wij hebben toen gelukkig de site van Zintuig.nl gevonden. Deze site vonden wij meteen heel interessant omdat wij hier voor een goede prijs mooie plastic kerstballen bestellen. Dit leek ons een heel goede optie voor ons bedrijf en daarom hebben wij gekeken of wij ook een tekst op deze plastic kerstballen konden laten drukken. Wij hebben namelijk altijd een gepersonaliseerd cadeau voor onze klanten en plastic kerstballen zou heel mooi passen bij hetgeen wij vorig jaar hebben gegeven want toen gaven we een piek. Wij hebben daarom gekeken wat wij allemaal op de plastic kerstballen konden laten drukken en wij kregen toen te zien dat echt alles mogelijk was. Wij hebben daarom een ontwerper een mooi iets laten maken voor de plastic kerstballen en wij hebben toen een offerte aangevraagd om te horen wat wij voor dit alles zouden moeten betalen. Wij waren even bang dat wij misschien heel veel moesten betalen voor de plastic kerstballen maar dat was niet het geval. Wij kregen te horen dat wij een heel redelijke prijs voor de plastic kerstballen moesten betalen en dat betekende dat het voor ons heel duidelijk was dat wij niet meer verder hoefden te zoeken naar mogelijkheden om elders een presentje voor onze klanten te zoeken. Wij hebben hier de plastic kerstballen besteld en ik kan u vertellen dat wij via de site heel eenvoudig konden bestellen. Wij kregen te horen dat wij onze plastic kerstballen al heel snel in ontvangst konden nemen en wij hadden ze ook een kleine twee weken later al in huis. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar mogelijkheden om plastic kerstballen te laten makken, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van Zintuig.nl te gaan kijken. 

Onze plastic kerstballen zijn heel mooi geworden 

Wij zijn blij dat wij de mensen van Zintuig.nl gevonden hebben want zij hebben ons aan heel mooie plastic kerstballen kunnen helpen. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar mooie plastic kerstballen, kijk dan ook een keer op deze site. U zult zien dat u hier een heel ruim aanbod kunt vinden aan mooie producten. 

Deze site biedt heel veel mogelijkheden 

Als u ook iets moois en persoonlijks wilt geven aan uw klanten, dan kan ik u aanraden om een keer naar Zintuig.nl te gaan omdat:

  • U hier heel veel mooie producten kunt bestellen 
  • U hier voor een goede prijs geholpen zult worden 
  • U uw bestelling hier heel snel thuis kunt ontvangen 

Wij zijn blij dat wij mooie plastic kerstballen hebben kunnen laten maken en wij gaan waarschijnlijk volgend jaar weer bij deze site bestellen. Wij zijn namelijk zeer tevreden over de geleverde service. 


Comments are closed.