Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kunt u het beste een vloerkleed laten reinigen?

zondag, 4-8-2019  

Wij hebben vorig jaar te horen gekregen dat mijn moeder wilde verhuizen. Dat moest gebeuren omdat zij ouder werd en het voor haar niet meer mogelijk was om in hetzelfde huis te blijven wonen. Wij hebben daarom gekeken waar wij haar konden laten wonen en toen wij dit eenmaal geregeld hadden, moesten wij haar huis leeg maken. Ik heb toen aangegeven dat ik graag het kleed wilde hebben omdat ik dit kleed vroeger al heel erg mooi vond. De familie vond dit allemaal prima en daarom heb ik op een dag de auto gepakt en ik heb toen dit kleed opgehaald. Een van de dingen die ik meteen in de gaten had, was dat wanneer ik het kleed weer in mijn huis wilde leggen, ik dit vloerkleed moest laten reinigen. Het is namelijk zo dat het bij mijn moeder in een oud huis in een donkere kamer lag. Daar zag je niet heel goed dat het kleed eigenlijk best wel vies was geworden in de loop der jaren. Vandaar dat ik het vloerkleed wilde laten reinigen. Ik had namelijk meteen in de gaten dat ik dit professioneel moest laten doen omdat het hier over een oud kleed gaat dat een hoge waarde heeft. Het is namelijk een heel bijzonder kleed en daar wilde ik dus geen enkel risico mee lopen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om dit vloerkleed reinigen te laten bij een professional. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer op de site van vloerkleedreinigen.com kon gaan kijken omdat ik deze site kreeg aangeraden door iemand die hier een vloerkleed had laten reinigen. Dat was haar heel goed bevallen en ik heb het kleed zelf ook gezien en dit zag er inderdaad ook weer als nieuw uit. Ik heb gekeken hoe ik met de mensen van de website in contact kon komen en ik heb toen hun telefoonnummer gevonden. Ik heb toen aangegeven dat ik graag mijn vloerkleed laten reinigen wilde en ik kreeg toen te horen dat zij mij heel goed van dienst konden zijn. Dat was waar ik op gehoopt had en ik heb daarom meteen een afspraak voor het vloerkleed laten reinigen gemaakt. Het fijne aan dit bedrijf is dat zij je kleed ook kunnen ophalen. Dat was voor mij heel handig want ik heb een drukke baan.

Hier kunt u voordelig uw vloerkleed laten reinigen 

Ik heb een afspraak met deze mensen gemaakt voor het vloerkleed laten reinigen en nog geen twee weken later kreeg ik een mailtje dat het kleed klaar was. Ik kon niet wachten om het weer in ontvangst te nemen en toen ik het eenmaal te zien kreeg, zag ik dat het vloerkleed laten reinigen echt heel goed geslaagd was. Dat alles ook nog voor een zacht prijsje, dus ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. 

Ik ben zeer tevreden 

Ik ben zeer tevreden over het resultaat en ik ben blij dat ik deze mensen heb ingeschakeld. Ik kon hier namelijk:

  • Heel snel geholpen worden 
  • Zeker zijn dat mijn kleed goed behandeld werd 
  • Voor een goede prijs terecht 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op vloerkleedreinigen.com


Comments are closed.