Webwinkels en Webshops

Waar kun je een tweedehands wasmachine met garantie kopen?

vrijdag, 1-5-2020  

Wist je dat je in de webshop van DeWitgoedoutlet.nl een tweedehands wasmachine kunt kopen, maar dan met garantie? De reden daarvoor is dat ze deze apparaten opkopen en vervolgens zelf controleren en waar nodig repareren. De reden dat ze garantie geven op al hun apparaten is dat ze ze uitvoerig gecontroleerd hebben en er dus zeker van zijn dat ze van goede kwaliteit zijn. Als de wasmachine die je in hun webshop hebt gekocht dus alsnog binnen de garantieperiode kapot gaat dan wordt hij dus gratis voor je gerepareerd. In principe werkt het dus precies zo als wanneer je een volledig nieuw exemplaar zou kopen, maar dan voor een veel vriendelijker prijsje. Een tweedehands wasmachine is immers vele malen goedkoper dan een nieuw exemplaar, terwijl ook deze nog jaren meekan. Steeds meer mensen kiezen gelukkig voor tweedehands of B-keus apparaten, en dat is goed nieuws. Want er worden nog steeds veel teveel apparaten weggegooid, terwijl ze met een paar kleine aanpassingen nog jaren mee kunnen. Het gebruiken van tweede- of zelfs derdehands apparaten wordt ook wel een circulaire economie genoemd. Het idee erachter is dat wanneer apparaten een klein defect vertonen, ze gewoon worden gerepareerd in plaats van dat mensen steeds een nieuwe kopen. Het is niet alleen zonde van het geld, maar ook van de steeds maar groeiende berg afval. 

Een B-keus of tweedehands wasmachine kopen?

Bij De Witgoedoutlet heb je de keuze uit zowel een tweedehands of een B-keus wasmachine. De tweedehandse modellen zijn reeds in gebruik geweest (maar wel gecontroleerd en waar nodig gerepareerd) en de B-keus modellen komen meestal uit een showroom. Daar hebben ze her en der een krasje opgelopen, waardoor ze niet meer als gloednieuw exemplaar verkocht mogen worden. Je koopt bij De Witgoedoutlet echter niet alleen die tweedehands of B-keus wasmachine. Ze hebben er namelijk nog veel meer huishoudelijke apparaten in de aanbieding, en allemaal fijn geprijsd doordat het geen gloednieuwe exemplaren betreft, zoals:

  • Koelkasten en vriezers
  • Ovens en magnetrons
  • Drogers
  • Televisies

En wist je dat alle orders al de volgende werkdag worden bezorgd? De Witgoedoutlet sluit de apparaten zelfs helemaal gratis voor je aan, zodat je er zelf helemaal geen omkijken naar hebt. Dat is nog eens een goede service van deze webshop in goedkope huishoudelijke apparaten!

Waarom kiezen steeds meer mensen voor tweedehands apparaten?

We worden met zijn allen steeds bewuster, en blijven natuurlijk Nederlanders, en dus houden we van goedkoop. De Witgoedoutlet laat zien dat ook tweedehands apparaten nog jaren meekunnen en doordat ze ook garantie op hun huishoudelijke apparaten bieden maken veel mensen ervan gebruik. Een gloednieuwe wasmachine is namelijk niet alleen slecht voor je portemonnee (want: vele malen duurder) maar ook voor het milieu. Er bestaan namelijk al meer dan genoeg wasmachines om iedereen te voorzien, alleen het probleem is dat deze vaak kleine defecten hebben. Door deze defecte te repareren speelt De Witgoedoutlet heel slim in om het algemene gevoel om beter met het milieu om te gaan. Die tweedehands wasmachine ziet er precies hetzelfde uit als een nieuwe, hij is namelijk helemaal schoongemaakt en gerepareerd. Voor dat geld ga je toch zeker geen nieuwe kopen?


Comments are closed.