Webwinkels en Webshops

Waar kun je bomen online kopen?

dinsdag, 1-10-2019  

Je bent je tuin aan het inrichten (of misschien wel herinrichten) en bent op zoek naar mooie bomen om de boel een beetje aan te kleden en diepte te geven. Bomen planten in je tuin maakt het geheel vaak meteen af, doordat je direct de hoogte ingaat. Veel mensen die een nieuwe tuin aanleggen planten alleen nieuwe, jonge boompjes, terwijl je ook gemakkelijk en voor een zacht prijsje grotere bomen online kunt kopen in de webshop van bomenweb.com. Dit is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het kweken van allerlei verschillende bomen, en deze bieden ze online aan zodat jij er niet op uit hoeft om de perfecte boompjes uit te zoeken. Bomen online kopen werkt een stuk makkelijker dan het lijkt. De webshop van bomenweb.com is heel helder opgezet en werkt erg intuïtief. Je zoekt gewoon de boompjes van jouw keuze uit aan de hand van de goede foto’s ervan, vult al jouw gegevens en je adres in en rekent de boompjes af via bijvoorbeeld iDeal. Een bestelling plaatsen is super makkelijk en je kunt alle bomen online kopen die bomenweb.com ter beschikking heeft gesteld, en dat zijn er best wel veel!

Bezorging van bomen online kopen

Als je zelf op pad zou moeten om bomen te gaan kopen is dat al gauw een probleem, want: Ze passen sowieso niet in je auto, dus hoe ga je die boompjes bij je thuis krijgen? Het grote voordeel aan bomen online kopen bij bomenweb.com is dat ze (net zoals bij vrijwel alle andere online aankopen) gewoon bij je thuis worden bezorgd, wat dat betreft is het toch maar makkelijk dat je bomen online kopen kunt! bomenweb zorgt ervoor dat jouw boompjes netjes worden ingepakt en goed beschermd worden vervoerd om het risico op beschadiging onderweg zoveel mogelijk uit te sluiten. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over eventuele beschadigingen aan uw net online aangeschafte boom.

Zelf een boom planten

Zodra je boom bezorgd is moet hij natuurlijk worden geplant, en dat kan nog beste een ingewikkeld klusje zijn voor wie dat nog nooit gedaan heeft! Daarom heeft bomenweb op hun website een uitgebreid overzicht met tips staan over hoe je dit het beste kunt doen. Deze tips voor het bomen online kopen zijn onderverdeeld in de volgende categorieën:

  • Zelf bomen aanplanten
  • (Nieuwe) bomen water geven
  • (Nieuwe) bomen bemesten
  • Bomen bijsnoeien

Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat als je bomen online wilt kopen, je de bomen wel met voldoende ruimte rondom aanplant. De boom gaat namelijk groeien en je wilt niet dat hij na een aantal jaren tegen een huis of schutting aangroeit, toch? En bedenk je ook dat het gat diep genoeg is zodat de boom goed kan wortelen. Dit is belangrijk omdat als een boom niet goed geworteld is hij gemakkelijk om kan waaien bij een flinke storm, en dat zou zonde zijn. Als laatste tip zegt bomenweb dat het verstandig is om op zijn minst twee boompalen te plaatsen bij nieuwe bomen. Deze zorgen ervoor dat de boom houvast heeft als het hard waait. Bomen online kopen is dus makkelijker dan het planten van de bomen, maar met de tips van bomenweb komt het echt helemaal goed!


Comments are closed.