Cadeau en Relatiegeschenken

Waar kan je een sleutelhanger goedkoop kopen?

vrijdag, 21-12-2018  

Ik heb al jarenlang een winkel in een klein stadje in Noord Holland. Mijn ouders hadden vroeger een winkel en ik werkte hier vaak na school en op vrijdagen. Ik wist eigenlijk niet anders dan dat het normaal was om in een winkel te werken. Destijds wilden mijn ouders graag dat ik de winkel van hun zou overnemen en ik besloot om dat te doen. Ik had veel geleerd in de winkel en wist precies wat er gedaan moest worden. In die tijd liep de winkel erg goed en werd er nog bijna niets gekocht op het internet. De laatste 20 jaar is het hebben van een winkel niet meer hetzelfde als daarvoor. Je hebt niet alleen meer concurrentie van winkels om je heen, maar van alles op het internet. Met een winkel is het lastig om te concurreren met grote internetbedrijven en daarom moet je dat ook niet proberen. Het is zeer lastig om artikelen voor dezelfde prijs aan te bieden en om goed rond te komen. Daarom hebben wij iets hogere prijzen, maar bieden wij veel beter advies aan de klanten. In de winkel kunnen zij de artikelen zien en uitproberen, dit is veel lastiger online. Dit is een van de redenen dat nog veel klanten langskomen in de winkel. Dit jaar bestaat mijn winkel 20 jaar en dat wilde ik graag vieren. Ik wilde iets speciaals doen voor de trouwe klanten en wilde ze een aantal kleine cadeautjes geven. Ik had diverse ideeën, maar wilde ook ergens een sleutelhanger goedkoop inkopen. De cadeautjes zouden vooral bruikbaar zijn, maar met de sleutelhanger wilde ik reclame maken voor mijn bedrijf. Ik wilde een sleutelhanger goedkoop inkopen en mijn bedrijfsnaam erop laten printen. Samen met de andere artikelen zou dit in een pakket gaan die ik aan de trouwe klanten zou geven. Wanneer ze voor een 50 euro aan artikelen hadden gekocht, dan kregen ze het pakket gratis mee.  

Een sleutelhanger goedkoop kopen en bedrukken bij DeReklameshop.nl

Online zocht ik naar een bedrijf waar ik een sleutelhanger goedkoop kon kopen en kon laten bedrukken. Ik vond al snel verschillende websites waar ze relatiegeschenken verkopen en vaak kon ik hier een sleutelhanger goedkoop kopen. Het was echter een stuk lastiger om een website te vinden waar ik de sleutelhangers in lage aantallen kon inkopen. Bovendien vond ik de sleutelhangers op veel websites niet mooi. Ik had een aantal websites gevonden die interessant waren en nam contact met ze op, om te vragen over de prijzen en het bedrukken. Ik besloot om uiteindelijk de sleutelhanger te kopen bij DeReklameshop.nl. Op de website https://www.dereklameshop.nl/bedrukte-sleutelhangers.html is een groot aanbod aan relatiegeschenken te koop en ook veel leuke sleutelhangers. Ik vond hier een sleutelhanger die goedkoop was, maar er toch leuk uitziet. Ik kon de sleutelhanger in lage aantallen bestellen en mijn bedrijfsnaam erop laten drukken. Alles kon ik via de website regelen en ik kon zelfs de kleuren aanpassen. Een paar dagen later zou ik al de bestelling binnenkrijgen.

Veel klanten met de sleutelhanger

De laatste maanden gaf ik het pakket aan de klanten weg en alles is nu op. Ik zie in het stadje veel mensen met de sleutelhanger lopen en dat vind ik erg leuk om te zien. De sleutelhanger was goedkoop, maar is toch erg sterk en ziet er leuk uit. Op de website DeReklameshop.nl kan je veel relatiegeschenken kopen en laten bedrukken.

  • Ik kocht hier een sleutelhanger goedkoop
  • Een groot aanbod aan artikelen
  • Je kan producten laten bedrukken
  • Je kan alles online regelen
  • Een goede kwaliteit en prijs
Lees meer…


Comments are closed.