Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kan je een goede gastspreker inhuren?

woensdag, 2-10-2019  

Voor mijn werk zou ik dit jaar meewerken aan een groot evenement, waarbij wij veel van onze klanten, maar ook de medewerkers in het bedrijf zouden uitnodigen. Ik werk voor een groot bedrijf dat zich bezighoudt met het maken van applicaties en software voor bedrijven. Zelf heb ik weinig verstand van het organiseren van een evenement, daarom hadden wij hier een ander bedrijf voor ingehuurd, maar ik moest wel zorgen dat het evenement interessant voor alle aanwezigen zou zijn en de moeite waard om te bezoeken. Een gastspreker inhuren was een van onze ideeën en na verschillende sprekers vergeleken te hebben, kwamen wij uit bij Jesse van Doren. Jesse voelde goed aan wat interessant voor ons publiek zou zijn en pakte de opdracht zeer professioneel op. Het bedrijf waar ik nu al een aantal jaar voor werk, vindt het belangrijk om goed contact te hebben met de klanten en probeert vaak iets extras te doen om zich te onderscheiden. Wij hebben veel klanten waarvoor wij regelmatig opdrachten uitvoeren, maar ook diverse klanten die slechts af en toe bij ons aankloppen. Omdat het vaak lastig is om veel van onze klanten te zien, leek het ons een goed idee om een evenement te organiseren en een gastspreker inhuren hoorde daarbij. Tijdens een evenement is het zeer gemakkelijk om klanten een op een te spreken, maar wij wisten dat het organiseren van een evenement erg duur zou worden. Het leek ons daarom verstandig om leerzaam te maken voor zowel de medewerkers als de klanten. Een goede gastspreker inhuren leek ons direct een verstandige keuze, maar dan wilden wij natuurlijk wel iemand inhuren die iets interessants kon vertellen over ons vakgebied en waar mensen graag naar zouden willen luisteren. Wij hadden daarom een lijstje gemaakt van mogelijke gastsprekers en hoopten een van deze mensen te kunnen inhuren.

Deze gastspreker inhuren leek ons de beste keuze

Met het lijstje wilde ik zien welke gastspreker ik inhuren kon voor welke prijs en wie beschikbaar zou zijn op de datum van het evenement. Jesse van Doren stond bovenaan ons lijstje, omdat hij goed bij ons publiek zou passen en daarom benaderde ik hem als eerste via zijn website. Het bleek dat hij beschikbaar was en ook zijn prijs vonden wij goed. Samen besproken wij al mogelijke onderwerpen waarover hij het kon hebben en hoe het evenement er uit zou komen te zien. Wij hadden direct een goed gevoel bij Jesse van Doren, daarom leek deze gastspreker inhuren ons de beste keuze.

Zeer professioneel

Jesse van Doren als gastspreker inhuren was een goed idee, want hij heeft het zeer goed uitgevoerd. Hij pakte de opdracht zeer professioneel op en wist het publiek te boeien met zijn presentatie. Zelf vond ik het erg interessant en achteraf hoorde ik van zowel collega’s, als klanten, dat zij de presentatie zeer boeiend vonden. Wij hadden een zeer goede ervaring met Jesse van Doren, daarom kan ik hem aanraden als je een gastspreker inhuren wil.

  • Jesse stond bovenaan ons lijstje en was beschikbaar
  • Wij konden hem boeken voor een goede prijs
  • Hij pakte de opdracht direct zeer professioneel op
  • Zijn presentatie was zeer boeiend  
https://www.jessevandoren.com/


Comments are closed.