Auto's en Motoren

Voor occasions in Apeldoorn kunt u terecht bij Autobedrijf Van Dalen

vrijdag, 14-12-2018  

Een nieuwe auto kopen, vergt soms een hoop onderzoek. U wilt namelijk altijd het beste voertuig, zodat u nooit stil komt te staan langs de weg. Voor de beste occasions in Apeldoorn kunt u terecht bij Autobedrijf Van Dalen, uw specialist voor occasions in Apeldoorn. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige occasions tegen de laagste prijs. Daarnaast zijn al onze occasions in Apeldoorn veilig en kunnen wij de veiligheid altijd controleren voordat wij de occasions in Apeldoorn verkopen. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen, zodat u ervan overtuigd wordt occasions in Apeldoorn te kopen.

Niet alleen occasions in Apeldoorn bij ons autobedrijf

Autobedrijf Van Dalen biedt een groot assortiment aan occasions in Apeldoorn. Wij hebben verschillende merken bij ons in de showroom staan, zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast hebben wij alleen occasions in Apeldoorn die vooraf gecontroleerd zijn en waarbij ieder defect verholpen is. Zo weet u zeker dat u alleen het beste van het beste koopt, wanneer u dat bij onze garage doet. En dat allemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Tevens kunnen wij altijd van te voren of direct bij aankoop van uw auto de APK voor u verzorgen, zodat u zo lang mogelijk veilig de weg op kunt. Daarbij maakt het niet uit uit welk bouwjaar de auto komt, wij hebben vakmensen voor ieder merk en ieder model. Daarnaast kunt u bij ons naast occasions in Apeldoorn ook terecht voor:

  • Aircoservice
  • Bandenservice
  • Olie bijvullen en vervangen
  • Pechhulp
  • APK

Zo bent u ervan gegarandeerd dat onze occasions in Apeldoorn niet alleen verkocht worden, maar ook ieder onderhoud krijgen wat nodig is om uw voertuig te laten rijden naar behoren. Onze service houdt dus niet op na de verkoop van onze auto’s. U kunt te allen tijde bij onze garage terecht voor alles wat nodig is aan uw auto. Indien u geen tijd hebt om onze occasions te bewonderen in de showroom, kunt u ook een kijkje nemen op onze website, https://www.autobedrijfvandalen.nl/. Hier vindt u ons assortiment, inclusief de bouwjaren, specificaties en de prijs. Zo ziet u in een oogopslag of uw droomauto er tussen staat en wat u ervoor gaat betalen. Daarnaast ziet u ook gelijk het bedrag wat een auto gaat kosten als u hem via onze garage gaat leasen. Dit maakt de stap naar een nieuwe auto minder groot.

Met deskundigheid kijken wij naar uw auto

Autobedrijf Van Dalen is uw specialist op het gebied van de verkoop van occasions. Wij staan garant voor vakkundige monteurs en hoogwaardig onderhoud aan uw auto. Alle reparaties worden bij ons professioneel uitgevoerd en wij kunnen u altijd alles over onze modellen in onze showroom vertellen. Daarbij maakt het niet uit voor welk type auto u komt, wij beschikken over de kennis die nodig is om zowel alle specificaties aan u uit te leggen, maar ook om al het onderhoud uit te kunnen voeren om u veilig de weg op te laten gaan. Wij geven u daarbij altijd betrouwbaar advies, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Dat allemaal tegen de laagste prijs en voor het beste kwaliteit. Voor meer vragen of advies kunt u contact opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers staan u altijd graag te woord om uw vragen te beantwoorden. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom, waar u onder het genot van een kopje koffie op het gemak kunt kijken naar alle mogelijkheden. Zo vindt u altijd een auto die bij u past.


Comments are closed.