Mens en gezondheid

Voor mijn acne naar de schoonheidsspecialiste in Amersfoort

zondag, 4-2-2018  

Toen ik nog in mijn puberjaren zat had ik al last van flinke acne. Jarenlang had ik de goede hoop dat dit vanzelf over zou gaan, maar toen ik eenmaal de 20 jaar naderde, wist ik dat dit nog best wel eens een probleem zou kunnen zijn waar ik nog jarenlang last van kon gaan hebben. Helaas had ik hier inderdaad gelijk in. Ik ben nu een flink aantal jaar ouder en nog steeds kan mijn huid flink de dupe worden van een flinke acne aanval. En die komen natuurlijk altijd op de momenten dat je er totaal niet op zit te wachten.

  • Een belangrijke afspraak
  • Een date
  • Een sollicitatiegesprek

In het begin werd ik er echt helemaal gek van en ik wist echt niet wat ik er nu aan kon doen. Naar mijn idee had ik alle crèmepjes en dingetjes inmiddels geprobeerd en niets scheen echt te helpen. Totdat ik via via te horen kreeg dat de schoonheidsspecialiste in Amersfoort van Beautysalon Dana een speciale behandeling op het menu heeft staan die uitstekend tegen acne schijnt te werken. Het was natuurlijk de moeite waard om hier eens naar te gaan kijken. En zo gezegd, zo gedaan. Ik ben eerst eens gaan kijken op de website van de schoonheidsspecialiste in Amersfoort. Hier vond ik inderdaad de behandeling waarover ik zoveel goeds gehoord had. En ook de informatie op de website kon me meer vertellen over hoe succesvol deze behandeling was. Ik wilde het dus zeker een keer uitproberen! Ik heb dan ook meteen contact opgenomen met de schoonheidsspecialiste in Amersfoort om een afspraak te maken.

Langs gaan bij de schoonheidsspecialiste in Amersfoort

Ik was eigenlijk nog best wel zenuwachtig voor mijn eerste behandeling bij de schoonheidsspecialiste in Amersfoort. Maar zij stelde me op het moment dat ik de Beautysalon Dana binnen stapte meteen gerust. Ik legde haar uit dat ik al een heleboel dingen en behandelingen geprobeerd had, maar dat eigenlijk niets tot nu toe succesvol was geweest. De schoonheidsspecialiste in Amersfoort legde me uit dat iedere huid anders is en daar wordt met de behandeling voor acne bij deze salon juist rekening gehouden. En dit bleek ook wel toen de schoonheidsspecialiste in Amersfoort eerst aan de slag ging met het goed bekijken van mijn huid. Aan de hand daarvan werd bepaald wat voor mij het beste zou werken en waar ik dus het meeste baat van zou hebben. Dit gaf me er al iets meer vertrouwen in dat deze behandeling ook echt zou werken. Maar je weet het natuurlijk nooit helemaal zeker totdat je het eindresultaat ziet!

Een prachtige huid

Inmiddels kan ik vol trots zeggen dat ik dankzij deze behandelingen van de schoonheidsspecialiste in Amersfoort een prachtige huid nu heb! Ik heb nog maar zelden last van acne en als het wel weer de kop op steekt, dan ga ik gewoon weer langs bij de schoonheidsspecialiste in Amersfoort. Bij deze salon hebben ze natuurlijk niet alleen de speciale acne behandeling. Ook voor een hele hoop andere behandelingen zit je hier helemaal goed. Zo ben ik er bijvoorbeeld ook regelmatig te vinden voor een goede manicure, want daar wordt een mens natuurlijk ook nooit slechter van. Als jij ook naar een dergelijke behandeling op zoek bent, dan kan ik je deze salon echt aanraden. En het is zeker de moeite waard om hier ook een stukje voor te rijden! Woon je dus niet in Amersfoort, maak dan alsnog een afspraak en ontdek wat zij hier allemaal voor jou kunnen betekenen! Het is een echte aanrader. Lees meer…


Comments are closed.