Bedrijven en Bedrijfsleven

Voor een goede prijs dozen op maat laten maken

zaterdag, 3-8-2019  

Ik ben ruim acht jaar geleden een groothandel gestart in meubels en wij bedienen verschillende grote klanten in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij hebben een aantal artikelen die erg goed verkopen en waarvan vele dozen per week worden verzonden. Klanten kunnen alleen bij ons bestellen wanneer zij het minimale aantal kopen, dit is beter voor ons, maar zodoende krijgen zij ook een voordelige prijs. Wij bestelden voorheen standaard maten voor dozen om de artikelen te verzenden, maar wilden graag onderzoeken of het voordelig zou zijn om dozen op maat te laten maken. Als wij dit voor een goede prijs konden doen, dan wilden wij graag grote hoeveelheden bestellen van deze dozen. Als bedrijf kan je op verschillende manier meer winst maken en dat is toch vaak een belangrijk doel van een onderneming. Veel bedrijven richten zich voornamelijk op meer producten verkopen en meer omzet maken en dit is ook wel begrijpelijk. Er zijn echter vaak ook veel mogelijkheden om meer winst te maken, door de kosten te verminderen. Wij merkten dat wij voor een aantal van onze best verkopende producten veel ruimte overhielden in de dozen, daarom leek het ons verstandig om dozen op maat te laten maken. Het idee was, dat wij met de juiste maat dozen minder opvulmateriaal nodig hadden, minder ruimte nodig hadden, goedkoper en meer konden verzenden. Door beter met de ruimte om te gaan, zouden wij kleinere formaten leveringen doen en dit is ook nog eens beter voor het milieu. Door al deze voordelen zouden wij op verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering kunnen besparen, uiteindelijk levert dat een mooi bedrag op. Dit hele plan was wel afhankelijk van het idee dat wij ergens voordelig dozen op maat konden laten maken. Ik besloot om zelf op zoek te gaan naar bedrijven die dozen maken en om offertes aan deze bedrijven te vragen.

Dozen op maat laten maken bij een expert

Online zocht ik naar bedrijven bij wie ik dozen op maat kon laten maken en vond verschillende opties. Ik wilde graag een formaat uittesten en had de maten al opgenomen. Ik besloot om enkele partijen te benaderen en om een offerte te vragen, uiteindelijk koos ik voor het bedrijf dozenlatenmaken.nl. Op hun website kon ik gemakkelijk zelf de doos samenstellen, door het formaat, het type doos en de dikte van het karton te kiezen. Dit bedrijf is bovendien een expert in dozen op maat maken en hier kon ik de dozen voordelig kopen, zij konden snel leveren en zij kwam zeer professioneel over.

Een geslaagde test

Dozen op maat laten maken bij dit bedrijf was een goede keuze. De bestelling kwam snel bij ons aan en de dozen zijn sterk. Het formaat klopt precies en hierdoor besparen wij veel ruimte en geld. Het was een geslaagde test en nu willen wij ook voor andere producten dozen op maat laten maken. Ik ben erg tevreden over dozenlatenmaken.nl en raad dit bedrijf aan.

  • Via de website kan je zelf de doos samenstellen
  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in dozen maken
  • Wij konden hier voordelig de dozen kopen
  • De dozen werden snel geleverd en zijn erg sterk 


Comments are closed.