Bedrijven en Bedrijfsleven

Voicedata hosted Voip

maandag, 15-4-2019  

Hosted Voip wordt steeds meer gebruikt door meerdere bedrijven. voicedata is een Voip provider en in Nederland de beste keuze om te bellen via internet. U kunt gebruik maken van het meest innovatie platform van Nederland en genieten van de vele services die wij voor u hebben.

Hosted Voip

Wat is hosted Voip eigenlijk? Hierbij horen meerdere termen; Hosted telefonie, hosted voice en bijvoorbeeld een Voip centrale zijn allemaal termen die gebruikt worden voor dezelfde diensten. Telefoneren uit de cloud via IP. Voip betekent letterlijk Voice over IP. Het is een technologie Internet of een ander IP netwerk gebruikt om spraak te kunnen transporteren. Dit maakt het mogelijk om te telefoneren op datanetwerken, net zoals het internet. Normaal gesproken was de infrastructuur voor telefonie en data verkeer apart en gescheiden. Telefoneren gaat normaal gesproken via een analoge lijn en data verkeer gaat via bijvoorbeeld een ISDN 2 verbinding. Met een hosted Voip en een breedband verbinding is het mogelijk om zowel data verkeer als spraak over dezelfde IP-lijn te transporteren. Dit houdt in dat analoge lijnen en ISDN 2 verbindingen overbodig worden. Een groot voordeel hiervan is dat interne telefoonnummers gekoppeld kunnen worden aan een IP adres. Dit zorgt er bijvoorbeeld voor dat een telewerker ook thuis via hetzelfde telefoonnummer bereikt kan worden. Als u gebruik maakt van zakelijke telefonie bij voicedata, met Voip, dan heeft dat meerdere voordelen. Het feit dat er geen fysieke telefooncentrale aanwezig is bijvoorbeeld. Dit komt omdat uw telefooncentrale virtueel is en u zelf de instellingen van uw centrale kunt aanpassen. 

Functionaliteiten

Als u een hosted Voip via voicedata neemt, neemt dit alle functionaliteiten met zich mee die een normale telefooncentrale ook heeft. Denk hierbij aan het doorverbinden naar andere telefoons, het beheren van belgroepen, het doorschakelen naar andere telefoons, een voicemail, een telefoonboek, het instellen van een persoonlijke welkomstboodschap en het instellen van tijd configuratie. Dit zijn standaard functies die bij een hosted Voip meekomen, maar er zijn nog meer functionaliteiten die voicedata.nl gratis mee levert als u een hosted Voip van voicedata heeft:

  • U kunt ervoor zorgen dat er wachtrijen worden gemaakt, als er meerdere telefoontjes achter elkaar gepleegd worden bijvoorbeeld
  • U kunt keuzemenu’s aanmaken, net als bij klantenservice telefoons, u kent het vast wel
  • U kunt snelkiesnummers aanmaken
  • U ontvangt uitgebreide belstatistieken
  • U beschikt over een makkelijk en online beheersysteem

Als u wilt overstappen naar een hosted Voip van voicedata, heeft u dit heel snel en eenvoudig geregeld, met een snelle installatie! U kunt er zelfs voor kiezen dat alle nummers die u heeft binnen het bedrijf, mee worden genomen naar de nieuwe telefooncentrale. Zo hoeft u zelf niks meer te wijzigen of op te slaan van alle ‘oude’ nummers. Dit heeft als voordeel dat bijvoorbeeld uw klanten of collega’s er geen problemen mee zullen ervaren dat u naar een innovatieve vorm van telefonie bent overgestapt.

Bent u geinteresseerd in onze diensten? Leuk, want wij hebben nog een extraatje voor u. Onze tarieven zijn erg laag, dus u kunt vandaag direct al aansluiten bij voicedata. Voor maar €8 per maand kunt al gebruikmaken van een hosted Voip telefooncentrale! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.


Comments are closed.