Bedrijven en Bedrijfsleven

Vergeet u de mechanische ventilatie reiniging niet?

maandag, 27-8-2018  

Vergeet u de mechanische ventilatie reiniging niet?Als u op een kantoor werkt, is er waarschijnlijk een schoonmaakploeg aangesteld dat er alles aan doet om ervoor te zorgen dat alles spik en span is. Het is echter belangrijk om ook te bekijken of uw ventilatiesysteem wel goed wordt schoongemaakt. Dit behoort namelijk doorgaans niet tot de taken van een gemiddelde schoonmaker en dat betekent dat het vuil zich in dit systeem langzaam maar zeker kan ophopen. Dat is iets wat u niet zou moeten willen omdat het op deze manier een verspreider wordt van allerlei ziektes die u niet zou willen hebben. Vandaar dat wij u zouden willen aanraden om een keer contact op te nemen met ons bedrijf. Wij van JC Property & Facility Care zijn namelijk een bedrijf dat zich heeft toegelegd op mechanische ventilatie reiniging. Wat moet u zich bij mechanische ventilatie reiniging voorstellen? Welnu, wij zorgen er graag voor dat uw luchtsystemen helemaal grondig schoon worden gemaakt. Wanneer u ons vraagt voor de mechanische ventilatie reiniging, dan zullen wij dit grondig aanpakken. Wij beschikken namelijk over de juiste apparatuur om de mechanische ventilatie reiniging uit te voeren en u zult merken dat u nadat wij de mechanische ventilatie reiniging hebben afgerond, veel frissere lucht in uw kantoor of werkplaats heeft. Dat bevordert uw concentratie op het werk en dat heeft waarschijnlijk dus ook tot gevolg dat u meer kunt presteren. Kies daarom voor optimale omstandigheden en schakel ons in voor de mechanische ventilatie reiniging. U zult merken dat wij u snel van dienst kunnen zijn want wij hebben altijd wel een gaatje in onze agenda om u te komen helpen. Wij zorgen dat u gewoon kunt blijven werken terwijl wij bezig zijn met de mechanische ventilatie reiniging. Onze mensen zullen geen overlast bezorgen zodat u gewoon kunt blijven werken.

Onze mechanische ventilatie reiniging zorgt dat u weer frisse lucht heeft

Misschien heeft u het niet echt gemerkt, maar de kans is groot dat wanneer u nog nooit mechanische ventilatie reiniging heeft laten uitvoeren, de lucht in uw kantoor vele malen minder fris is dan toen het systeem net was geïnstalleerd. In de loop der jaren hoopt zich namelijk stof op in dit systeem en in dit stof nestelen zich weer allerlei bacteriën die u daar niet zou willen hebben. Vandaar dat het verstandig is om ons in te schakelen voor de mechanische ventilatie reiniging. U zult merken dat wij grondig te werk gaan wanneer u ons vraagt voor de mechanische ventilatie reiniging. Onze mensen kunnen heel goed inschatten hoe zij uw systeem weer helemaal schoon moeten maken. Wij zullen daarom ook niet eerder weer weggaan dan wanneer de lucht op uw kantoor weer helemaal schoon is. Zo kunt u er zeker van zijn dat u in een gezonde omgeving uw werk kunt doen. Niet zelden horen wij mensen zeggen nadat wij hun luchtsysteem hebben weten schoon te maken, dat zij met veel meer energie op kantoor zitten. Dat is het grote voordeel van een schone lucht; als deze optimaal is, kunt u zich veel beter op het werk richten. Bovendien is het veel gezonder om in een schone lucht te werken.

Ook voor specialistische reiniging kunt u bij ons terecht!

Wij zijn niet alleen de expert op het gebied van het reinigen van luchtsystemen, u kunt ons ook inhuren voor het poetsen van vloeren. Wij kunnen namelijk:

  • marmervloeren grondig reinigen
  • linoleumvloeren weer in oude staat krijgen
  • tapijtvloeren weer als nieuw krijgen

Kijk snel even op JCpropertycare.nl voor meer informatie over onze mogelijkheden of voor het maken van een afspraak.


Comments are closed.