Coaching en Workshops

Verbind jezelf met de kosmos via de law of attraction bij Cosmic Life

zondag, 18-10-2020  

Je staat als mens altijd in verbinding met je omgeving en dat gaat via allerlei wetten of laws. De meeste mensen zijn redelijk op de hoogte van de verschillende natuurwetten die we dankzij de wetenschap hebben ontdekt. Denk aan de wet van zwaartekracht of de tweede wet van de thermodynamica. Deze en vele andere wetten manifesteren zich op verschillende manieren. De mens maakt uiteraard onderdeel uit van die wetten. Denken dat je als mens buiten de natuur staat en niet onderhevig bent aan dezelfde natuurwetten waar ook bomen en stenen aan onderhevig zijn, is een misvatting. Je kunt dit zomaar even testen door uit het raam te springen, want dan zal je snel genoeg ontdekken dat ook jij moet gehoorzamen aan de zwaartekracht. Maar er zijn ook genoeg wetten die we nog niet in kaart hebben gebracht, omdat deze zich bijvoorbeeld minder snel in een wetenschappelijk jargon laten vangen. Ze zijn bijvoorbeeld niet direct te observeren. Maar het is belangrijk om te beseffen dat je in zekere zin onderdeel uitmaakt van de kosmos en je dus ook op een bepaalde manier kunt verhouden tot die kosmos. Zo heb je bijvoorbeeld te maken met de law of attraction. Deze kent ook weer verschillende uitingsvormen die vertaald kunnen worden naar uitspraken als: 

  • Boontje komt op zijn loontje
  • Wie goed doet, goed ontvangt
  • Slecht/goed Karma 

Het idee is dat je instelling invloed uitoefent op de wereld om je heen en dat die wereld vervolgens weer op je instelling reageert. Iemand die heel positief is ingesteld en positief denkt, die kan dankzij de law of attraction een soort magneet worden voor positiviteit. Je merkt het bijvoorbeeld door een simpele glimlach die dankzij de law of attraction bij anderen ook meteen een glimlach veroorzaakt. Het feit dat er een law of attraction bestaat, betekent ook dat je meer of minder in ‘tune’ kunt zijn met deze wet en dus ook met het universum. Dit is echter te trainen. Als je meer wilt weten over de law of attraction en hoe deze een positieve impact kan hebben op jouw leven, dan kun je terecht bij Cosmic Life. Het gaat er om dat je feeling krijgt voor het universum waar jij deel van uit maakt. Het leven is meer dan alleen kinderen naar school brengen, het huishouden op orde brengen, je baan goed uitvoeren en je sociale leven bijhouden. Dit zijn slechts onderdelen van een veel groter geheel en de law of attraction hoort daar zeker bij. Kijk daarom snel eens op cosmiclife.nl en ontdek hoe je zelf de law of attraction kunt benutten. 

Kom op het spoor van de law of attraction

Weten dat er zoiets is als een law of attraction, wil natuurlijk nog niet zeggen dat je hier ook meteen van kunt profiteren. Sowieso is het idee dat je van deze wet moet profiteren al een verkeerde houding die waarschijnlijk averechts gaat werken. Je wilt de wet dan gebruiken in plaats van dat je er een harmonieuze relatie mee aangaat. 

Neem contact op met Cosmic Life

Als je dus op een goede manier in het leven wilt komen te staan waarin er een harmonie ontstaat tussen jouw, de kosmos en de wetten die actief zijn in deze kosmos, dan kun je een afspraak maken bij Cosmic Life voor 1 van de vele cursussen. 


Comments are closed.