Woning en Tuin

Uw huis verkopen bij een makelaar Alkmaar?

dinsdag, 28-4-2015  

Bent u woonachtig in Alkmaar en omgeving en denkt u erover na om uw huis te verkopen of bent u op zoek naar een goede makelaar voor het verkopen van uw huis? Dapper van Aalst makelaar Alkmaar is dan een uitstekende keus voor u. Het verkopen van uw huis is altijd een erg spannende gebeurtenis. Het is daarom belangrijk dat u een goede makelaar heeft die u ook vertrouwd. Tineke en Pascal van de makelaar Alkmaar helpen u graag bij deze spannende en belangrijke gebeurtenis in uw leven. Deze twee zijn het perfecte team. Omdat ze samen werken en geen groot bedrijf met veel werknemers hebben is er heel veel ruimte voor persoonlijk contact. Als u bijvoorbeeld een bezichtiging heeft gehad bellen ze u meteen op om te vragen hoe het ging. Op deze manier wordt er een persoonlijke band opgebouwd en zult u de samenwerking als zeer prettig ervaren. Daarnaast heeft zowel Tineke als Pascal een goed oog voor detail. Hierdoor kunnen ze u uitstekend begeleiding in het mooi maken van uw huis en het opstellen van een duidelijk en goed werkend verkoopplan. Als u kiest voor deze manelaar Alkmaar dan kiest u dus voor een persoonlijke samenwerking bij de verkoop van uw huis. Ze kunnen u garanderen dat de verkoop van uw huis soepel verloopt, maar ook voor het kopen van een huis of het verhuren van uw huis bent u bij deze makelaar Alkmaar aan het juiste adres. Als u met Tineke en Pascal in zee gaat bespaart u meestal zelfs geld. Uw huis wordt eerder verkocht en tegen een hoge prijs, of u koopt een huis tegen een zeer lage prijs.

Verschillende diensten van makelaar Alkmaar Tineke en Pascal

De diensten van deze makelaar Alkmaar houden niet op bij het verkopen van uw huis. Ze doen namelijk veel meer dan dit, namelijk:

  • het verkopen van huizen
  • het aankopen van huizen
  • het verhuren van huizen
  • het uitvoeren van NWWI taxaties

Het motto van deze makelaar Alkmaar is dan ook ‘wij vinden wel de juiste koper voor uw huis’. Verkopen van huizen is echt een vak, er komt zo veel bij kijken dat het zeer verstandig is om het aan een professional over te laten. Bij deze makelaar Alkmaar kunt u kiezen voor verschillende pakketten bij het verkopen van uw huis. Als u kiest voor het full service pakket krijgt u alle deskundigheid en professionaliteit van Dapper en van Aalst mee. Daarnaast is het belangrijk om op te merken dat ze niet enkel in Alkmaar werken, hun diensten kunt u inhuren in de hele regio, dus ook op plaatsen zoals Warmenhuizen, Groet en Bergen aan zee. Maar ook voor het aankopen van huizen is deze makelaar Alkmaar een ideale keuze. Hierbij geven ze aan dat ze het juiste huis voor de juiste prijs weten te vinden voor u. Aan Dapper en van Aalst heeft u een professionele en ervaren NVM makelaar. Omdat ze veel waarde hechten aan persoonlijk contact en uit de regio komen kunnen ze u passende hulp bieden. Veel mensen denken dat een makelaar duur is en dat ze het ook wel zelf kunnen, maar in de praktijk bespaart u vaak duizenden euro’s met de hulp van een makelaar op de kosten van een huis. Het kan dus gemakkelijk uit om een makelaar in de arm te nemen. Maar met deze makelaar Alkmaar bespaart u niet alleen geld, ook een hoop tijd, moeite en ergernissen worden u bespaard door Tineke en Pascal. Hierbij bent u verzekerd van een goede en succesvolle afronding van een aankoop, want ze hanteren het principe van no cure no pay. Dus als u toch geen huis wil kopen dan hoeft u ze ook niet te betalen. Met de hulp van de makelaar Alkmaar hoeft u zich ook geen zorgen te maken bij het verhuren van uw huis. Bij Dapper en van Aalst helpen ze u namelijk graag met advies op maat. Ze kunnen met u geschikte huurders zoeken die goed voor uw huis zorgen. Daarnaast kunnen ze u helpen met het voorkomen van het feit dat de huurders huurrechten krijgen in uw woning. Doormiddel van de leegstandswet kunnen ze bereiken dat de mensen die uw huis huren geen huurbescherming opbouwen. Het huis blijft dus echt van uzelf terwijl u het verhuurt. Als laatste staat deze makelaar Alkmaar ook voor u klaar als u een volledig taxatie rapport wil. Een taxatie rapport is bijvoorbeeld belangrijk voor het rondkrijgen van de financiering voor uw woning. Bij Dapper en van Aalst taxeren ze snel, volledig en professioneel.

Waarom kiezen voor Dapper en van Aalst

Zoals al is gebleken uit het bovenstaande is deze makelaar Alkmaar zeer professioneel en ervaren in alles wat komt kijken bij het verkopen, verhuren of juist aankopen van huizen. Pascal en Tineke zijn beide ervaren taxateur en makelaar. Alkmaar is hun werkgebied, maar ook in de hele omgeving zijn ze tot uw dienst. Enkele van de grote voordelen zijn dat ze geen kantoortijden hanteren. Ze zijn er voor u wanneer u ze nodig heeft. Daarnaast werken ze met zeer scherpe tarieven, de kans is klein dat u betere prijzen vindt in de omgeving van Alkmaar dan bij hen. Ook is het een groot voordeel dat ze lid zijn van het NVM, dit garandeert een hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat u met een gerust hart met deze makelaar Alkmaar in zee kan gaan.

Meer van Makelaar-alkmaar-dapper-vanaalst.nl

Deel dit bericht op social media


Comments are closed.