Bedrijven en Bedrijfsleven

Uw droom landhuis kopen? Kies dan voor een Boerderijmakelaar!

zondag, 28-4-2019  

Wilt u een prachtig landhuis kopen? Voor veel mensen is een landhuis een ultieme droom. Het aankooptraject dient daarom zorgvuldig te verlopen. Er komt namelijk meer bij kijken dan bij de koop van een reguliere woning. Voor deskundige en betrokken begeleiding kunt u terecht bij Boerderijmakelaars. Wij zijn specialist in aankoopbegeleiding van landhuizen en weten precies waar opgelet dient te worden. Zo voorkomt u veelgemaakte fouten, zoals verborgen gebreken in het pand of juridische details in het koopcontract die al gauw tienduizenden euro’s kosten. Met een van onze ervaren makelaars, weet u zeker dat u veel kosten zult besparen. Daarbij werken wij uitsluitend op no cure no pay basis en laten wij ons graag door u uitdagen om het beste landhuis te vinden voor u.

Landhuis kopen – Hoe kan ik het beste beginnen?

Als u online gaat beginnen met uw zoektocht naar het ideale landhuis, ziet u snel diverse landhuizen in Nederland te koop staan. Het is zeer belangrijk om uiterst alert te zijn, want veel landhuizen worden niet altijd even goed gepromoot of middels een stille verkoop doorverkocht. Vraag daarom de hulp in van een ervaren specialist met regionale kennis, zodat u de beste landhuizen zult vinden, die u wenst te kopen. De makelaars van Boerderijmakelaar bezitten deze kennis en hebben veel connecties met verkoopeigenaren van landhuizen. Hierdoor bent u bij ons altijd als eerste op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en weten wij exact wat de optimale omstandigheden zijn om uw droom landhuis te kopen. Op basis van uw wensen, vinden wij een gevarieerd aanbod aan prachtige landhuizen die voor u interessant zijn.

Boerderijmakelaar onderscheid zich door geen landhuis te kopen zonder volledig op de hoogte te zijn van de mogelijkheden en status van het huis. Wij voeren daarom altijd een taxatie uit om inzicht te krijgen over de echte waarde van het pand en de grond waarop het landhuis is gebouwd. Daarbij dient u verdacht te zijn op zaken als erfpacht, bodemsoort, milieuvergunning en de Rood voor Rood-regeling. Hoe groter u het landgoed om uw landhuis wenst, hoe meer de juridische complexiteit zal toenemen. Met onze taxatie en expertise, heeft u dus veel meer zekerheid en informatie, zodat u een overwegen beslissing kunt maken over de koop van uw gewenste landhuis.

Volledig ontzorgt uw landhuis kopen 

Of u nu een nieuwe of juist prachtig karakteristiek oud landhuis wilt kopen, onze makelaars helpen u verder om uw wensen te vervullen. Zodra het taxatierapport is opgesteld, gaan wij uitgebreid met u in gesprek over de belangrijke bevindingen. Op deze wijze krijgt u waardevolle informatie over het landhuis waar u interesse naar uitgaat, het landgoed en eventuele bijzonderheden. Normaliter duurt dit gesprek circa 1,5 uur, waarnaar u voldoende informatie hebt om te beslissen over de volgende stap in het aankooptraject. Waarvoor u ook kiest, met ons deskundige team van makelaars, planologen en andere experts bent u geheel ontzorgt. Het kopen van uw favoriete landhuis wordt hierdoor een hele prettige ervaring zonder grote verrassingen.

Kies voor Boerderijmakelaar bij de aankoop van uw landhuis

  • Voorkom veelgemaakte fouten
  • Deskundige adviezen
  • Altijd op basis van een taxatierapport
  • Volledig op de hoogte van alle belangrijke wetten en regelgeving
  • Geheel ontzorgt uw droom landhuis kopen
  • Betrokken en vriendelijke professionals
  • Als eerste op de hoogte van nieuw aanbod
  • Uitgebreid netwerk

Boerderijmakelaar is uw specialist in Nederland als u graag uw droom landhuis wilt kopen! Vraag gelijk meer informatie aan over onze deskundige dienstverlening of ons actuele aanbod landhuizen en landgoederen en bekijk onze website: Noarber.nu! 


Comments are closed.