Auto's en Motoren

Uw auto verkopen zonder APK aan Inkoopschadeauto.nl

woensdag, 22-7-2015  

Inkoopschadeauto - Auto verkopen zonder apkEen auto verkopen zonder APK, kan dat eigenlijk wel? Jazeker kan dat. Neem nu bijvoorbeeld Inkoopschadeauto.nl. Een auto verkopen zonder APK aan deze firma, is geen enkel probleem. Niet alleen is het geen enkel probleem om uw auto te verkopen zonder APK aan dit bedrijf, ze zijn er ook nog eens in gespecialiseerd. Wilt u de auto verkopen zonder APK aan Inkoopschadeauto.nl, dan is het noodzakelijk dat de autopapieren aanwezig zijn van het voertuig en de beide kentekenplaten dienen aanwezig te zijn. Hoe gaat dat nu precies in z’n werk wanneer u overweegt om uw auto te verkopen zonder APK? De eerste stap is het opnemen van contact met deze firma. Het contact opnemen om uw auto te verkopen zonder APK, kan op de volgende manieren:

  • bellen naar het genoemde mobiele nummer op de website
  • gebruik maken van de terugbelservice. Dit is erg handig wanneer de lijnen bezet blijken te zijn. Alleen het invullen van uw naam en telefoonnummer is voldoende om snel terug gebeld te worden
  • het invullen van het e-mailformulier welke u kunt vinden op de website

Als u ervoor kiest om het formulier in te vullen, dan zijn een aantal zaken belangrijk om te vermelden. Zo wil de firma graag alle gegevens bemachtigen van de autodocumenten. Daarnaast willen ze graag welke aanleiding ervoor is geweest om het voertuig af te keuren, waardoor u nu de auto verkopen wilt zonder APK. Deze gegevens dienen genoteerd te zijn op het apk-keuringsrapport.

Een auto verkopen zonder APK, wat krijg ik daarvoor terug?

Wilt u weten wat er nog meer nodig is om uw auto te verkopen zonder APK aan bovengenoemd bedrijf, dan verwijzen we u graag naar de website. Een auto verkopen zonder APK, wat kan daartoe eigenlijk de aanleiding zijn? Ertoe besluiten om een auto te verkopen zonder APK kan een lastig besluit zijn. Dit verduidelijken we graag aan de hand van een voorbeeld. U rijdt een heerlijke auto waar u altijd bijzonder tevreden mee bent geweest. Het vervoersmiddel heeft alles wat u maar nodig heeft en dat is ruim voldoende. Overbodige luxe bent u niet zo blij mee te maken, want alle extra’s zorgen ervoor dat er ook weer veel kapot kan gaan. De afmetingen zijn precies goed genoeg om uzelf en een passagier te vervoeren. Daarnaast beschikt de auto over een aanzienlijke kofferbakruimte waardoor het ideaal is om er de wekelijkse boodschappen mee te kunnen doen. Zelf is de bolide prima geschikt om een dagje naar het strand te gaan of zelfs een weekje te kamperen in het buitenland. Alles past gewoon in de kofferbak en dat wat niet past dat gaat gewoon niet mee, zo simpel is dat. Behalve dat alles in de auto past wat u nodig heeft, is het vervoersmiddel ook nog eens uiterst zuinig in gebruik en bent u daardoor weinig kwijt aan benzinekosten. Ook het bedrag dat u aan wegenbelasting betaalt is niet al te hoog, dus al met al is het autootje perfect geschikt. U heeft ‘m gekregen voor uw verjaardag, als verjaardagscadeautje van uw partner. Overigens heeft u zelf ook een deel bijgelegd, want dat wilde u graag. Het autootje heeft dus ook sentimentele waarde en u zou wensen dat u de auto voor de rest van uw leven zou kunnen gebruiken. Zo’n prettig vervoersmiddel denkt u niet meer tegen te zullen komen. Het is een tweede huis voor u geworden en u kent de bolide door en door. Zoals ieder jaar ontvangt u een brief van de RDW waarin staat vermeldt dat de APK bijna is verlopen en het zaak is om, vóór de genoemde datum in de brief, het vervoersmiddel te onderwerpen aan een nieuwe keuring. U maakt dus vrijwel direct een afspraak bij de plaatselijke garage waar ze u en uw autootje al jaren kennen. U kunt ‘m snel langs komen brengen en u krijgt vervolgens een leenauto mee. Deze is wel niet zo fijn als uw eigen, maar beter een leenauto dan geen auto. Al snel krijgt u een telefoontje van het garagebedrijf. ‘Is hij nú al klaar?’ denkt u. Niets is minder waar, helaas. Er blijkt zoveel mee aan de hand te zijn dat het zeker is dat hij op deze manier niet door de keuring heen zal komen. Reparatie is wel mogelijk, maar de kosten zouden de spuigaten uit gaan lopen en meer kosten dan de daadwerkelijke waarde van de auto. De schrik slaat u om het hart, want wat nu? De garagehouder adviseert u om de auto te verkopen zonder APK.

Gratis RDW vrijwaringsbewijs

Uw auto verkopen zonder APK, daarvoor gaat u gelijk naar de website van Inkoopschadeauto.nl om contact op te nemen met de specialisten van dit bedrijf. Er bestaat geen twijfel over dat ze u uitstekend kunnen helpen met uw auto verkopen zonder APK. Maak vooral gebruik van de terugbel service wanneer de lijnen bezet blijken te zijn. U wordt vervolgens zo snel mogelijk terug gebeld. De firma koop graag het voertuig van u over en u krijgt zelfs een contante betaling. Daarnaast is het RDW vrijwaringsbewijs een extra gratis service. U bent dus snel verlost van alle zorgen. Uw auto verkopen zonder APK, dat doet u natuurlijk het beste via Inkoopschadeauto.nl. Neem gelijk contact op en ervaar de bijzonder goede service van dit bedrijf. De medewerkers zullen er alles aan doen om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Comments are closed.