Bedrijven en Bedrijfsleven

Telemarketing B2B gezocht? Saleshelden staat voor u klaar!

vrijdag, 26-7-2019  

Bent u opzoek naar telemarketing voor B2B (business to business)? Dan bent u aan het juiste adres bij saleshelden! Wij zijn specialisten op het gebied van telemarketing en ondersteunen uw bedrijf hierbij graag verder. Wilt u potentiële klanten bereiken, maar niet overladen met informatie én toch de interesse/mogelijkheden delen van uw bedrijf? Het magische sleutelwoord hierbij is ‘balans’. Een goede balans tussen aantrekkelijkheid en informatie delen. saleshelden helpt u verder met het generen van zakelijke leads. Benieuwd naar onze mogelijkheden of een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gelijk contact met ons op. saleshelden – heroes voor B2B telemarketing (sales)!

Telemarketing B2B

Wij van saleshelden zijn er heilig van overtuigd dat koude acquisitie niet werkt zonder een beetje persoonlijke warmte. Dat houdt in dat personal branding van groot belang is. Het gaat bij B2B telemarketing uiteraard om het werven van klanten, maar geen enkele potentiële klant zit te wachten op een verhaal vol feiten en technische informatie zonder een persoonlijke boodschap. Wie bent u als bedrijf, waar staat u voor of wat streeft u na? Wat is uw boodschap aan deze wereld met uw producten of diensten? De wijze waarop wordt gecommuniceerd, is minstens zo belangrijk. Wij zetten daarom in op prettige gesprekken met een persoonlijke touch. Door bijvoorbeeld te bellen met een zichtbaar nummer, waarmee de vestigingsplaats gelijk bekend is. Hierdoor komt u veel betrouwbaarder over en kunnen mensen terugbellen. Door potentiële klanten te vertellen wat u voor hen kunt betekenen, maakt u kennis zonder teveel in de details te treden. Het uiteindelijke doel is namelijk het genereren van een lead. Om dit mogelijk te maken, houden wij u overal van op de hoogte. Hiervoor ontvangt u uitgebreide rapportages. Meten is tenslotte weten. saleshelden stuurt u daarom elke twee weken een uitgebreide rapportage, zodat u de voortgang eenvoudig kunt controleren. Transparantie staat daarbij voorop, zodat u precies weet wat ons werk uw marketing/sales oplevert. 

Marketing ondersteuning B2B

Elk onderneming en elke dienst is anders. Het is daarom essentieel om de juiste ‘tone of voice’ te vinden. De wijze waarop uw potentiële klanten worden aangesproken, verschilt voor elk bedrijf. Wij adviseren u daarom geheel op maat over de wijze waarop u het beste B2B telemarketing kunt uitwerken. Onze professionals gaan dan ook uitgebreid in vooronderzoek, om uw producten in de juiste propositie neer te zetten. Daarbij worden de laatste technologische ontwikkelingen gebruikt om te meten. Dit helpt u om constant te blijven verbeteren en om mogelijke leads te vergroten. Naast het genereren van nieuwe leads, kunt u B2B telemarketing ook inzetten voor periodieke contactmomenten. Denk hierbij aan het maken van een vervolgafspraak. Uiteraard zijn onze telemarketeers ook voor u altijd bereikbaar om te sparren of voor vragen. Ook een sales hero spreken? Neem dan gelijk contact op met saleshelden!

Voordelen telemarketing B2B saleshelden:

 • Gespecialiseerd team
 • Betrokken en persoonlijk
 • Meten is weten
 • Persoonlijkheid naar voren halen
 • Met behulp van de nieuwste technologieën
 • Elke twee weken een uitgebreid rapport
 • Zeer goed beoordeeld
 • Uw salesdoelen bereiken
 • Unieke en vernieuwende werkwijze
 • Harde en gedreven werkers
 • Resultaatgerichte aanpak

Wilt u ook graag worden ondersteund bij het bereiken van uw salesdoelen? Neem dan contact op met saleshelden! Niet voor niets hebben wij gekozen voor deze bedrijfsnaam. Als team staan we graag voor u klaar met onze unieke werkwijze en met als uitgangspunten ‘meten is weten’ helpen wij u in een korte periode meer leads te genereren. Neem daarom gelijk contact met ons op. Bekijk onze website: saleshelden.nl voor meer informatie en contactgegevens.


Comments are closed.