Bedrijven en Bedrijfsleven

Taarten

maandag, 22-6-2015  

taartenwinkel - taartenWie houdt er nu niet van overheerlijke taarten? Taarten zijn hartstikke lekker en wij zijn een online webwinkel die de hele dag door taarten bakken maar ook ontwerpen. Zo kunt u uw eigen taart komen samenstellen en ontstaan er steeds weer nieuwe ideeën en ontwerpen. Dat maakt dit werk voor ons ook een hele leuke uitdaging dus komt u maar door met uw ideeën en wensen. Onze bakkers weten daar wel raad mee en maken ook voor u speciale taarten waar u veel plezier aan zult beleven. En dan hebben we het niet alleen over de smaak en het verorberen van deze heerlijke taarten maar ook het feit dat ze er zo geweldig uitzien. Zo kunt u bijvoorbeeld taarten bestellen met daarop een logo van bijvoorbeeld het bedrijf waar u werkt. Hebt u iets te vieren op werk? Hebben jullie een prijs gewonnen of bestaan jullie zo lang en is er een jubileum te vieren? Dan kunt u bij ons taarten bestellen met daarop het logo, de slogan of een foto van al uw collega’s er op. En dat is dan ongetwijfeld een van de hoogtepunten tijdens de viering: het aansnijden van deze taarten en natuurlijk het opeten er van. Dit is slechts een van de vele voorbeelden qua ontwerp en ook qua mogelijkheden die u hebt. Daarnaast zijn er vele andere redenen te bedenken om taarten in huis te halen dus wacht u niet langer maar komt u snel eens een kijkje nemen op onze website. Dan kan de voorpret beginnen en zal het niet lang duren voordat het water in uw mond zal lopen. Bestellen gaat ook geheel online en digitaal en dat zullen we u dan ook eens haarfijn uitleggen in de rest van deze tekst. Dan kan zelfs iemand die een leek is op het gebied van het internet in een handomdraai. Dus leest u vooral eventjes verder, dan gaat er een wereld voor u open.

Lekkere taarten vindt u bij ons

Hoe gaat het taarten bestellen nu precies in zijn werk? Om dit uit te leggen hebben we een korte opsomming gemaakt en als u zich daar aan houdt, dan staat niets u meer in de weg om de meest bijzondere taarten in een mum van tijd aan huis te hebben bezorgd. Want reken er maar op dat we snel zijn met het taarten bakken en bezorgen. Wij hebben de juiste gerenommeerde bakkers in huis om dit in een oogopslag voor elkaar te krijgen zodat u er in principe morgen al van kunt gaan genieten.

  • Komt u in ieder geval naar onze website toe: taartenwinkel.nl. Hier vindt u een grote hoeveelheid voorbeelden van taarten waaruit u kunt kiezen. zo is er voor ieder wat wils en kan het haast niet zo zijn dat u bij ons iets te kort komt. Hebt u allergieën? Dan zorgen we er voor dat u allergievrije taarten krijgt. Zo zijn er mensen die niet tegen gluten kunnen of niet tegen pinda’s en noten. Geef het rustig aan, wij weten dan precies wat we wel en niet kunnen gebruiken qua ingrediënten.
  • Kiest u de taart van uw dromen uit en voegt u hier een persoonlijke boodschap aan toe zoals een wens voor diegene aan wie u de taart of taarten gaat schenken. Zo kunt u er tevens een logo op laten afdrukken net als een foto van de jarige of van u beide. De mogelijkheden zijn in principe eindeloos.
  • Als u dit allemaal af hebt dan kan het afronden al beginnen. U vult dan uw adres- en contactgegevens in en maakt vervolgens het verschuldigde bedrag over via uw internetbankieren account. Wij werken samen met betrouwbare online bankservices zoals PayPal en iDeal maar u kunt ook gebruik maken van uw credit card.
  • Als ook dit allemaal gelukt is dan ontvangt u van ons een bevestiging in uw mailbox. Eventueel mailen of bellen we u als uw wens erg speciaal is maar over het algemeen is dit zelden nodig. u zult zien dat u de taarten de volgende dag al in huis hebt maar u kunt het natuurlijk ook laten bezorgen op het kantoor of werkplek waar u werkzaam bent. of bij de jarige thuis, dat is nog eens een aangename verrassing!

Vandaag bestelt? Morgen al in huis!

U leest het, het is reuze simpel om bij ons taarten te kopen. velen zijn u dan ook al voorgegaan en u vindt hier diverse voorbeelden van terug op onze website. Kijkt u dan ook rustig even rond en specificeer wat u hebben wilt. Hebt u liever iets anders dan een taart? Ook dat kan want we hebben gebak, gebakjes en zelfs vlaaien. Deze zijn wel wat moeilijker om te personaliseren maar dat makt ze niet minder lekker. Een combinatie is ook verstandig want er zijn altijd mensen die de ene taart minder lekker vinden dan een ander en zo hebt u op de dag zelf voor iedereen een lekkernij in huis weten te halen waar nog lang over nagepraat zal worden. Het moge duidelijk zijn dat wij garanderen dat we altijd op tijd bezorgen. Daar gaan we prat op dus mocht dit niet lukken, dan zult u zeker excuses en korting kunnen ontvangen. Gelukkig komt dit vrijwel nooit voor. Woont u trouwens bij ons in de buurt en wilt u graag uw taart komen afhalen? Ook dat behoort namelijk tot onze mogelijkheden. Geeft u dit dan aan tijdens het maken van uw bestelling.


Comments are closed.