Woning en Tuin

Stap ook over op Pini Kay briketten

vrijdag, 5-8-2016  

teswood - Pini kay brikettenVindt u het een prettig idee om milieuvriendelijker te gaan leven en heeft u inmiddels de auto al de deur uit gedaan, in ruil voor een ov abonnement? En bent u ook al gestopt met bio industrie vlees eten, maar zoekt u nu nog een milieuvriendelijke manier van verwarmen? Heeft u een gesloten houtkachel, maar vindt u het gebruik van gewoon hout bezwaarlijk? Denk dan eens aan Pini Kay briketten. Deze blokken zijn van honderd procent schone houtvezel gemaakt en ze zorgen voor een CO2 neutrale verbranding. Op die manier hoeft u zich met Pini Kay briketten geen zorgen te maken over het milieu. U kunt uw huisje best lekker warm op stoken, want het vormt geen enkel probleem voor de natuur. Pini Kay briketten vormen een duurzame keuze en ze voldoen ook aan de DIN 51731 norm, waardoor u de zekerheid heeft dat er geen milieuschade door op zal treden. Niet bij de productie ervan en ook niet bij de verbranding. Daarnaast hebben de Pini Kay briketten een veel hoger rendement dan normaal brandhout, waardoor u er veel minder van nodig hebt. En dit scheelt uiteindelijk ook weer belasting op het milieu. Kortom, Pini Kay briketten zijn in alle opzichten een verantwoorde keuze. En als u graag milieuvriendelijk wilt leven, dan kunt u niet meer om dit soort brandhout heen. Veel mensen denken echter dat ze behoorlijk in moeten leveren op een bepaald gebied, als ze rekening willen houden net duurzaamheid. Ze denken dat het dan meer werk kost om de kachel aan te maken, of vrezen dat het ten koste gaat van iets anders. Maar gelukkig is dit bij de Pini Kay briketten helemaal niet het geval. Naast duurzaam, zijn ze namelijk ook heel gemakkelijk in het gebruik. En dit betekent dat u er geen extra werk van heeft. Dus ook dat komt goed uit. Misschien zijn ze zelf nog wel makkelijker te gebruiken dan andere houtsoorten. De Pini Kay briketten zijn namelijk ontzettend brandbaar en snel aan te steken. Daar heeft u in ieder geval weinig werk van. Ook het afval dat erbij komt kijken is veel minder dan u zou verwachten. De as krimpt tot minder dan één procent, dus u hoeft bijna niets weg te gooien. Voorts zijn de Pini Kay briketten direct gebruiksklaar. Ze hoeven niet meer schoon gemaakt te worden of in handzame formaten gehakt te worden. Nee, in plaats daarvan kunnen ze zo de kachel in. Een kind kan de was doen! Al met al heeft u geen enkele reden meer om hier niet voor te kiezen. Wilt u eerst graag wat meer informatie, voordat u een definitieve keuze maakt over of u al dan niet over gaat stappen op het gebruik van Pini Kay briketten? En wilt u ook wel eens weten waar u ze dan kunt kopen? Lees dan gerust even verder in de onderstaande alinea’s, want daarin wordt dit u uitvoerig uit de doeken gedaan.

Pini Kay briketten hebben waardevolle eigenschappen

De naam van de Pini Kay briketten klinkt misschien wat vreemd, ietwat buitenaards. Maar gelukkig is er niets vreemds aan. Alleen de vorm is wellicht even wennen. Er zit namelijk een gat in het midden. Dit is niet voor niets, het gat zorgt er namelijk voor dat er gemakkelijk zuurstof door de Pini Kay briketten heen kan trekken. Hierdoor branden ze extra goed en hebben ze een extra hoog rendement. Bovendien hebben ze een heel laag vochtpercentage, wat ook weer scheelt bij de verbranding. Voorts is de zuinigheid van dit materiaal een groot voordeel, want die is namelijk erg hoog. Met één pakket van twaalf stuks kunt u al bijna zes kuub aardgas evenaren. En dat is veel! Kortom, als u kiest voor Pini Kay briketten, kiest u voor hét brandhout van de toekomst. En natuurlijk ook van dit moment, want anders zou het nog niet voor u beschikbaar zijn. Maar u bent in ieder geval een pionier, als u nu overstapt op deze duurzame houtsoort. Aarzel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om er ook voor te gaan. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Neem vandaag nog een kijkje op teswood.nl en kijk of de Pini Kay briketten u ook kunnen betoveren. Vast en zeker!

Bij Teswood bent u voordelig uit

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en klantvriendelijke leverancier van Pini Kay briketten voor in uw gesloten kachel of in uw speksteenkachel, dan bent u bij Teswood aan het goede adres. Wij zijn de groothandel in ecologische brandstoffen en bij ons krijgt u waar voor uw geld. Wij hebben altijd Pini Kay briketten voor u op voorraad en kunnen deze bij u thuis bezorgen. Wij leveren een geweldige service en dat zult u al snel merken wanneer u met ons in zee gaat. Bovendien zijn de tarieven voor de Pini Kay briketten bij ons bijzonder laag. Wij snappen namelijk als geen ander dat u liever niet te diep in de buidel wilt moeten tasten voor uw brandhout. Dus als u voordelig uit wilt zijn, dan kunt u nu het beste stoppen met zoeken en gelijk even naar onze webshop op teswood.nl gaan. U kunt gelijk een offerte aanvragen en dan laten wij zo spoedig mogelijk iets van ons horen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ze stellen:

  • Via de website
  • Per e-mail
  • Via de telefonische klantenservice.


Comments are closed.