Coaching en Workshops

Spirit coaching; de beste coach in Enschede

dinsdag, 1-9-2015  

Onze persoonlijke ontwikkeling neemt soms een vlucht. Vaak juist wanneer het leven ons niet toelacht en we voor uitdagingen komen te staan maken we de grootste spirituele stappen. We leren pas hoe sterk we zijn, wanneer sterk zijn onze enige optie is. De noodzaak om te groeien zit in ons allen, maar we kunnen er soms wel wat hulp of begeleiding bij gebruiken, want groeien kan soms tot veel verwarring leiden en verwarring eist zijn tol wanneer er niet de juiste route wordt bewandeld naar een gevoel van lichtheid. Bent u woonachtig in Enschede en zoekt u een coach in Enschede? Dan bent u bij Spirit coaching helemaal op het juiste adres. Spirit coaching werkt met de beste coach in Enschede. Wij verzorgen begeleiding voor mensen die een stap voorwaarts willen zetten in het leven. Ook kunt u kiezen voor trainingen in grotere groepen. Wij geloven namelijk ook in samen groeien. Mensen zijn op de wereld op elkaar te helpen en liefde en positieve energie uit te wisselen. Dat is een van de mooiste dingen die er zijn en daarbij kan een coach in Enschede van Spirit coaching u helpen. U kunt uw eigen coach in Enschede soms vinden in uw liefhebbende naaste. Open staan voor groei; betekent ook open staan voor het leven en hoe het zich aan u openbaart in al haar schoonheid, lelijkheid en soms ook in al haar tegenstrijdigheid. Persoonlijke groei is een avontuur. Het maakt de weg vrij naar een leven waar meer rust, reinheid en geluk kan bestaan, doe het samen met een coach in Enschede. De belangrijkste diensten even voor u op een rijtje.

  • Spirit coaching werd in 2001 opgericht door Mahatma
  • Spirit coaching biedt de beste coaches voor mensen die willen groeien
  • Spirit coaching heeft een spirituele en toch aardse inslag
  • Spirit coaching heeft een divers aanbod aan trainingen en seminars
  • Spirit coaching biedt online seminars aan die u gratis kunt bekijken

Mahatma: uw coach in Enschede

2001 was het magische jaar waarin Mahatma haar trainingen startte. Zij startte na een turbulente periode van haar leven waarin zij zelf een grote groei doormaakte. Het begon allemaal met haar donderdagavond groep, maar al snel werd Spirit coaching veel meer dan dat. Een coach in Enschede leert je inzicht te krijgen in jouw gedachten en welke gedachten waarde hebben en welke gedachten alleen maar worden gevoed door de diepere angsten. Ieder mens heeft een rugzakje en dat rugzakje zit vol met stenen kleine en grote. Wanneer dit rugzakje te zwaar is, dan zal u moe worden. U moet van de zwaarste stenen af zien te komen en ze achterlaten. Dat houdt ook in dat u van deze stenen, die u toch zo lang bij u droeg afscheid moet nemen. Wanneer de eerste stenen eenmaal zijn verdwenen, is het minder heftig en letterlijk minder zwaar om ook de andere stenen te laten gaan. We maken allemaal dingen mee in ons leven en die moeten we op een goed moment een plaatje geven. We kunnen ze wel even met ons meedragen, maar niet een leven lang. Met een coach in Enschede leer je de zwaarste stenen te herkennen en te laten gaan. Laat ze voor wat ze zijn; stenen en die kunnen u niets maken. We maken allemaal dingen mee. Soms zijn we nog heel jong wanneer dit gebeurt. Soms zijn we al wat ouder. Hoe we met verlies en trauma omgaan is voor iedereen anders en dat zal een coach in Enschede erkennen. Wat verlies voor ons betekent is ook weer per persoon verschillend. Maar wat vooral belangrijk is, is dat u niet uw kop in het zand steekt voor de mogelijkheden die u heeft om te groeien. Samen met een coach in Enschede is het makkelijker om de stappen te zetten naar groei. U bent het zelf die het werk doet! Maar een coach in Enschede kijkt wel met u mee en kan u adviseren en begeleiden op een ontspannen en vaak ook praktische manier.

Meer uit uzelf halen

Heeft u het gevoel dat u meer uit uzelf kunt halen en dat er nog een wereld in uzelf verborgen ligt die u ontdekken kan; dan is een coach in Enschede van Spirit coaching iemand die u als geen ander bij kan staan. Een coach in Enschede heeft aandacht en kijkt met passie en overgave naar de vragen die u heeft. Spirit coaching biedt de beste coach in Enschede, maar u kunt bij ons ook voor andere zaken terecht. Spirit coaching kan worden omschreven als een centrum en ontmoetingsplaats voor mensen die graag willen groeien. Wij zijn verbonden aan de spirit coach academie waar mensen die hier interesse in hebben een opleiding kunnen volgen tot spiritueel coach. Mocht u hier gevoel voor hebben dan kunt u meer informatie vinden onder de link die naar deze academie leidt. Er zijn veel mensen starten met hun eigen ontwikkeling en groei omdat ze daar nog niet klaar mee zijn, maar die na een tijd kiezen voor het inslaan van een heel nieuw pad en besluiten zelf coach te worden. Mensen besluiten dit vaak op basis van een sterk gevoel van kracht en verbondenheid tot en met de ander. Jouw persoonlijke ontwikkeling moet altijd centraal staan, maar wanneer u er klaar voor bent om de ander centraal te stellen, kan een opleiding tot begeleider soms een mooie weg zijn.


Comments are closed.