Woning en Tuin

Solar

dinsdag, 21-4-2015  

Hebt u weleens gedacht aan zonnepanelen op uw dak? Misschien vindt u het niet een heel erg aanlokkelijk idee omdat ze er allicht niet erg mooi uitzien. Of misschien bent u juist deze mening totaal niet toegedaan maar hebt u geen flauw idee hoe u deze mooie en zeer handige panelen kunt bestellen, laat staan op uw dak krijgt. Hoe u het ook wendt of keert, met Solar zonnepanelen hebt u geweldige panelen in huis weten te halen die jarenlang voortreffelijk hun werk zullen doen en waarmee u behoorlijk zult gaan besparen op uw rekening. Solar is een van de topmerken in Nederland maar levert uiteraard ook over de grens. Sterker nog, het bedrijf is oorspronkelijk een Japans merk maar wij van twentezon.nl importeren Solar naar Nederland zodat u er de vruchten van kunt plukken. Zo zit u niet met importkosten maar kunt u direct via ons kopen en zo slaat u diverse vliegen in een klap. Door Solar panelen via ons aan te schaffen bent u geen dief van uw eigen portemonnee maar krijgt u toch panelen met een zeer hoog rendement. En daar gaat het om: rendement. De hoeveelheid zonlicht die kan worden omgezet en worden behouden is het voornaamste doel van deze panelen. Dit bepaalt uiteindelijk hoeveel energie het u per uur oplevert. Zonlicht weerkaatst eenvoudig en daarom is het moeilijk om de fotonen op te nemen. Toch wordt het rendement steeds hoger en kan Solar al een rendement van 15 procent behalen. Daar vallen concurrenten bij in het niet dus wacht niet langer maar lees snel verder want we leggen u alles uit over Solar en hoe u hier het beste en eenvoudig aan kunt komen. Het laat zich raden dat wij ons dan ook opwerpen als nummer een Solar importeur en verkoper dus hopelijk hebben we u er al een beetje van weten te overtuigen dat u bij ons de plank zeker niet zult misslaan.

Toe aan zonnepanelen? Denk aan Solar

Want met Solar panelen hebt u niet enkel het merk Solar Frontier in huis weten te halen. Hoewel eerder op uw dak natuurlijk. Maar u hebt ook nog eens Solar panelen, dit is immers de Engelstalige term voor zonnepanelen. Afijn, met Solar staat u sterk en kunt u jaren vooruit. Neem dat maar van ons aan want wij werken al jarenlang met dit topmerk en ze blijven ons verbazen met de nieuwste panelen, elke keer weer. Het rendement blijft dan ook door de jaren enkel toenemen en ook het design liegt er niet om. Het oog wil immers ook wat want reken er maar op dat u de panelen kunt zien liggen vanuit uw straat en uw tuin. Dit dient dan ook zeker geen doorn in het oog te zijn en u wilt ongetwijfeld de rustieke natuur van uw straat of wijk behouden. U allen zouden er overigens goed aan doen om te kiezen voor zonnepanelen want dan kan de hele straat profiteren van een lage energierekening zodat u eens gek kunt gaan doen en bijvoorbeeld een groot straatfeest kunt gaan houden. Dat is slechts een voorbeeld, we kunnen het ons ook voorstellen dat u dit geld liever investeert of er mee op vakantie wilt gaan. Dat doet er ook allemaal niet zo veel toe. Het staat in ieder geval als een paal boven water dat u met Solar sterk staat en dat u een goede investering hebt gedaan. Blijf dan ook niet bij de pakken neerzitten maar wees proactief. Zorg er voor dat er in no time Solar panelen op uw daken ligt zodat u hier in de toekomst niet meer over hoeft na te denken, u veel geld kunt besparen en u de energiebedrijven en ook uw naasten de loef af kunt steken. Ook bedrijven zullen in de toekomst vast en zeker over gaan stappen op zonne-energie. En wel om de volgende redenen:

  • de fossiele brandstoffen raken op
  • wind- of waterenergie levert over het algemeen niet voldoende op.
  • de zon brand fel genoeg en kan de hele wereld hopelijk ooit helemaal voorzien van energie, op een zeer natuurlijke en duurzame manier. Wat wilt u dus nog meer?

U zult behoorlijk kunnen besparen op uw energierekening

Wilt u alles weten over Solar en hoe u hier zo spoedig aan kunt komen? Dan zit er maar een ding op en dat is onze blogs doorspitten op onze website. Deze blogs zijn zeer informatief en zo leert u alles over brandstof, over de zon, over Solar en nog veel meer. Komt u ook eens langs bij onze toonzaal in Deventer, daar vindt u alle producten en accessoires die Solar te bieden heeft op een rijtje. Maakt u van te voren eventjes een afspraak, dan staan we absoluut voor u klaar, uiteraard met een kop koffie. U kunt online vele formulieren inzien en gratis downloaden nadat u bij ons Solar hebt besteld. Zo vindt u instructies over de diverse producten en hoe u het in elkaar zet en monteert op uw dak. Komt u er dan toch nog niet uit? Dan hebben we zelfs online filmpjes die u via YouTube kunt bekijken en mocht het dan uiteindelijk nog niet lukken, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Wij staan dag en nacht voor u klaar dus dit is geen enkel probleem. Wist u dat u zelfs subsidie van de gemeente kunt krijgen door Solar panelen op uw dak te bevestigen? Kijk op de site voor meer informatie. Met de producten van Solar staat u sterk en kunt u veel respect afdwingen. Wist u dat u er zelfs subsidie voor aan kunt vragen. U wordt beloond door de overheid doordat u het milieu helpt. Op onze website vindt u de benodigde documenten die u vervolgens kunt downloaden en invullen zodat u snel die subsidie aan kunt vragen en daarmee de panelen kunt financieren. Zo slaat u vele vliegen in een klap dus wacht niet langer maar neem eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan in ieder geval dag en nacht voor u klaar. En kom anders eens bij ons langs!


Comments are closed.