Marketing en Promotiemateriaal

Sleutelhangers als relatiegeschenk

zaterdag, 24-6-2017  

Heb jij wel eens overwogen om bedrukte sleutelhangers uit te delen als relatiegeschenk? Dit is zeker iets waar je eens over na zou kunnen denken. Iedere ondernemer komt op een gegeven moment voor de vraag te staan op wat voor manier hij of zij nu het beste aandacht kan genereren voor de eigen onderneming. Er komen dan vaak verschillende ideeën in mensen op, zoals het laten uitzenden van een reclamespot, het laten drukken van flyers of het plaatsen van advertenties. Allemaal natuurlijk valide opties, maar het uitdelen van relatiegeschenken, bijvoorbeeld in de vorm van bedrukte sleutelhangers, is vaak een van de meest efficiënte opties. Waarom is dit nu het geval? Omdat de andere genoemde opties allemaal duidelijke nadelen hebben. In de eerste plaats zijn ze vaak veel duurder. In de tweede plaats is het sterk de vraag of het de beoogde mensen wel bereikt. Steeds minder mensen kijken televisie en als men dit al doet, dan wordt de reclame vaak al snel weggezapt. Folders en flyers belanden vaak ongelezen in de papierbak of men heeft een nee-sticker op de brievenbus zitten. En advertenties moeten wel heel erg opvallen en de aandacht trekken, wil men hier niet gewoon overheen lezen. Bij het uitdelen van bedrukte sleutelhangers heb je van deze minpunten geen last.

Sleutelhangers zijn nuttig

Een belangrijke reden waarom sleutelhangers en andere relatiegeschenken vaak zoveel effectiever zijn, is omdat het handige gebruiksvoorwerpen zijn. Niemand gooit zomaar iets weg wat hij of zij ook zou kunnen gebruiken en daarom is het altijd aan te raden om voor dergelijke geschenken iets praktisch te kiezen. Je kunt dan dus denken aan een sleutelhanger, maar ook bijvoorbeeld aan:

  • pennen
  • usb-sticks
  • bidons
  • zaklampen

En er zijn nog wel meer opties te noemen. Kies altijd iets waarvan je weet dat mensen het regelmatig zullen gebruiken, dan kun je er ook zeker van zijn dat men regelmatig jouw bedrijfsnaam weer voorbij ziet komen en aan de producten of diensten van jouw onderneming denkt. Bedrukte sleutelhangers vallen zeker in deze categorie, iedereen kan immers wel een sleutelhanger gebruiken! Sleutels zijn kleine objecten die mensen vaak kwijt raken en het is handig als ze dan iets meer opvallen. Door er een hanger aan te maken, worden ze veel beter zichtbaar en zijn ze eenvoudiger terug te vinden. Bovendien kun je zo gemakkelijk je verschillende sleutels bij elkaar houden. Daarnaast is het ook nog eens zo dat sleutelhangers en andere giften relatief voordelig zijn. Het is dus financieel ook gewoon een zeer interessante optie!

Laat het maken door DeReklameshop

Als je relatiegeschenken weggeeft, of het nu gaat om sleutelhangers of iets anders, dan is het natuurlijk van belang dat deze van een goede kwaliteit zijn. Het is immers geen goede reclame voor jouw zaak als het geschenk al snel kapot gaat. Kies je voor de producten van DeReklameshop, dan kun je er helemaal zeker van zijn dat deze van de beste kwaliteit zijn en dat je ze dus met een gerust hart weg kunt geven en er op kunt vertrouwen dat ze representatief zijn. Betekent dit niet dat als je sleutelhangers bij hen laat bedrukken, dat dit dan erg duur is? Zeker niet, zij weten een goede kwaliteit namelijk te koppelen aan aantrekkelijke prijzen. Dit is dus zeker een reden om juist naar deze zaak te gaan. Een andere reden is dat je bij hen kunt kiezen uit een breed aanbod aan kleuren, modellen en soorten bedrukking. Er is daardoor altijd een variant bij hen te creëren die helemaal voldoet aan de verwachtingen die jij er van had. DeReklameshop is dus een uitstekende keus als je sleutelhangers of andere geschenken wilt laten bedrukken!


Comments are closed.