Bedrijven en Bedrijfsleven

Siat

dinsdag, 23-6-2015  

contimeta - siatKent u het merk Siat? Siat is een merk dat verpakkingsmateriaal produceert en is daarmee zelfs een van de grote spelers in de wereld, zeker in Nederland. Siat kenmerkt zich door betrouwbare producten van hoge kwaliteit waar u eindeloos gebruik van kunt maken terwijl u er maar weinig per keer voor nodig hebt. Kijkt u eens op Contimeta.com als u meer over dit gerenommeerde merk wilt weten. Wij van contimeta hebben namelijk diverse producten van Siat voor u in de aanbieding. En dat nemen we soms erg letterlijk omdat we zo nu en dan ook de artikelen van Siat voor hoge kortingen aanbieden. Wat bedoelen we nu eigenlijk precies met de producten van Siat? Allicht denk u aan folie of dozen maar dat is helemaal niet waar we op doelen. We hebben het hier namelijk op totale inpakmachines. Siat is een van de beroemdste merken en maakt zo onder andere dozensluiters en verpakkingsmachines. Hebt u een grote fabriek? Dan zijn dit soort machines onmisbaar. Hoe anders moet u uw gefabriceerde artikelen inpakken om te vervoeren? U kunt dit met de hand doen mar dat kost vreselijk veel mankracht laat staan tijd. Nee, daar kunt u maar beter deze machines voor gaan gebruiken. Het is allicht een kleine investering maar dat hebt u er in no time weer uit. Mede door de kwaliteit en het feit dat u de producten van Siat nauwelijks hoeft te onderhouden kunt u er wel vanuit gaan dat u jarenlang gebruik kunt maken van deze apparaten. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Neemt u dan eens contact met ons op of vraag een offerte aan, dan hebt u meteen inzage in de prijzen. Wilt u vervolgens de machines van dichtbij komen bekijken? Komt u dan eens langs op ons bedrijventerrein. We zijn gevestigd in Utrecht maar hebben ook drie vestigingen in het buitenland. Namelijk in Gent, België, Wuppertal, Duitsland en in Malmö, Zweden.

Op zoek naar verpakkingsmateriaal? Kiest u dan eens voor Siat

Siat is een Italiaanse producent van dozensluiters en verpakkingsmachines en staat bekend om haar hoge kwaliteitsproducten. Vanaf de oprichting hebben ze hierin flink geïnvesteerd om machines te maken van hoogwaardige kwaliteit die weinig onderhoud nodig hebben en natuurlijk jarenlang, decennia lang mee gaan. Dat is dan ook wat Siat voor u kan betekenen want Siat heeft enkel topkwaliteit in huis. Wij importeren al deze producten en kunnen het bij u op het werk af komen leveren. Ook monteren we het en sluiten we het voor u aan als u daar de behoefte aan hebt. Laat het ons gerust weten, wij staan te allen tijde voor u klaar. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Siat dozensluiter? Leest u dan even verder want er zijn veel zaken waar u rekening mee wilt houden. Zo spelen onder andere de volgende dingen een belangrijke rol:

  • met of zonder (vaste) operator
  • grote series, hetzelfde soort dozen
  • wat gaat u verpakken
  • zware dozen met zware lading
  • productiegrootte
  • zichtbaarheid van het verpakkingsmateriaal
  • bij hotmelt bestaat de keuze om dozen onbeschadigd te kunnen openen maar juist ook zodanig dat de doos (bewust) zeer moeilijk onbeschadigd geopend kan worden

U leest het, erg veel zaken om rekening mee te houden. Als u voor Siat kiest dan weet u dat u goed zit want hoe u het ok wendt of keert, hun productie lijn is de beste die er is. Dus u kiest altijd goed, welk product van Siat dan ook. Alles is automatisch af te stellen maar als u meer ouderwets bent ingesteld kan ook alles handmatig. Het is maar net wat u van de machines verlangt en hoeveel geld u er aan uit wilt geven maar we verzekeren u dat u met de producten van Siat zeker niets te kort komt.

Vandaag bestelt, morgen al in huis

Hopelijk hebben we u er van weten te overtuigen dat Siat de beste producent is in de wereld van verpakkingsmachines en dozensluiters. Een dergelijke investering loont dan ook heel erg en u zult hier absoluut geen spijt van krijgen. Ook voor onze andere producten kunt u bij ons contact opnemen als u nog met prangende vragen zit. U wilt vast en zeker nog even de kat uit de boom kijken. Vraagt u dan ook alles wat u vragen wilt aan onze contactpersoon. U kunt ons een e-mail sturen, ons bellen of het contactformulier invullen. Dat laatste is allicht het beste idee want dan kunnen we u zo snel mogelijk te woord staan. Een offerte aanvragen kan ook en daar zit u vervolgens niet aan vast. Pas na uw aanbetaling gaan we over tot levering. We kunnen u niet altijd garanderen dat we alle producten in huis hebben maar in principe is dat wel ons streven. Daarom is het mogelijk om al binnen 24 uur te leveren. Mocht dit niet zo zijn dan bestellen we uw producten bij de leverancier en gaat er wat meer tijd over heen. Maar dat zal altijd reuze meevallen. Wilt u de producten eens in het echt komen bekijken? Dan kan dat ook door een jaarbeurs te bezoeken waar wij van Contimeta staan. De data en de jaarbeurzen vindt u natuurlijk in een overzichtelijke lijst terug. Dan kunt u ons daar het hemd van het lijf vragen over de dozensluiters van Siat of een van de andere honderden producten die u op de site kunt vinden. We hopen u daar dan ook eens te ontmoeten!


Comments are closed.