Cursus en Opleidingen

Schrijf u vandaag nog in voor de opleiding teelt van Terratrainingen.nl

vrijdag, 20-4-2018  

Wilt u graag een opleiding teelt komen volgen omdat u graag meer wilt weten over dit vakgebied omdat u er graag in zou willen werken? Dan kunt u zich via onze site komen opgeven voor een opleiding teelt. Wij van Terratrainingen.nl nodigen u van harte uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij u hier allemaal aan informatie over de opleiding teelt te bieden hebben. U zult merken dat wij u van tal van interessante informatie kunnen voorzien en dat u bij ons in drie jaar tijd alles over dit mooie vakgebied kunt leren. Wij werken voortdurend aan onze opleiding teelt zodat u er zeker van kunt zijn dat u tijdens deze opleiding teelt alles leert over de nieuwe wetgeving die geldt voor mensen die in de tuinbouw werken. Wanneer u namelijk in deze sector werkzaam bent, staat u aan de basis van de consumentenladder. Dat betekent dat de producten die u teelt, uiteindelijk op het bord van de consument terecht zullen komen. Dat betekent dat u goed op de hoogte moet zijn van de eisen die gesteld worden aan goede voeding. Wij zullen u tijdens de opleiding teelt alles over deze wetgeving uitleggen. Dat is echter niet het enige, wij zullen u ook inwijden in de wereld van het veilige werken in deze sector. U krijgt namelijk veel te maken met grote machines en het is belangrijk dat u weet hoe u deze apparaten moet bedienen, zodat u niet in onveilige situaties terecht zult komen. Een groot deel van onze opleiding teelt is dan ook praktijkgericht. Wij zijn namelijk van mening dat het beter is om meteen in de praktijk aan de slag te gaan dan dat wij blijven steken op het abstracte niveau van de theorie. Mocht u zich graag bij ons willen inschrijven, dan raden wij u aan om snel even naar onze site te komen kijken. Het adres van deze site is Terratrainingen.nl.

Onze opleiding teelt wordt gegeven door mensen met praktijkervaring

Wij zijn van mening dat u het meeste kunt leren van mensen die zelf ook op de werkvloer gestaan hebben. Hierdoor kunnen zij u precies uitleggen wat belangrijk is om in het oog te houden en ook weten zij waar u op de werkvloer tegenaan kunt lopen. Wij hebben daarom een team van docenten weten samen te stellen die niet alleen heel veel theoretische kennis hebben, maar die ook veel ervaring hebben in het vakgebied. Tijdens de colleges zullen alle belangrijke onderdelen van het vakgebied worden besproken en na drie jaar bent u in staat om volledig zelfstandig te werken. Wij willen u graag vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken omdat wij u hier nog veel meer mogelijkheden bieden aangaande de opleiding teelt. U kunt op onze site ook de brochure downloaden waarin wij u alle details over deze opleiding vertellen. Kijk daarom snel even op Terratrainingen.nl om te zien wat wij u allemaal aan aanvullend materiaal kunnen bieden.

Na drie jaar kunt u zelfstandig aan de slag

Wanneer u onze opleiding heeft afgerond, kunt u meteen aan de slag. U bent namelijk volledig klaargestoomd om in de teelt te gaan werken. Kortom:

  • onze opleiding bereid u gedegen voor op uw carriere in de teelt
  • wij werken altijd met docenten die werkervaring hebben in het vakgebied
  • u krijgt bij ons altijd de begeleiding die u nodig heeft

Kom snel naar onze site Terratrainingen.nl en schrijf u vandaag nog in voor deze interessante opleiding.


Comments are closed.