Vrije tijd en Hobby

Romantisch uitje Amsterdam

dinsdag, 9-10-2018  

Afgelopen weekend waren mijn vriendin en ik tien jaar samen en dat wilde ik vieren met een romantisch uitje in Amsterdam. Ik ben daarvoor op zoek gegaan naar iets speciaals, want je komt al snel uit op een etentje bij een restaurant waar je al vaker bent geweest, een filmavondje of een rondvaart door de grachten. Ik wilde iets anders en mijn vriendin verdient het om verrast te worden. Ze is een topper en ik ben nog steeds enorm verliefd op haar, dus het moest echt een romantisch uitje in Amsterdam worden, met iets wat we nog niet eerder hadden gedaan, maar waar we samen wel speciale herinneringen aan zouden overhouden. Toen kwam ik op spa1001.nl uit. Dat was echt precies wat ik zocht

Ons romantisch uitje in Amsterdam bij Spa 1001

Spa 1001, de naam zegt het al, een spa met heerlijke faciliteiten om samen van elkaar te genieten en tot rust te komen. Heerlijk relaxen en even tijd voor elkaar hebben. En 1001, dit nummer in de naam klopt zeker, want ons romantisch uitje in Amsterdam was er één als in 1001 nachten. Toen we bij Spa 1001 aankwamen had mijn vriendin nog geen enkel idee, maar ik had alles al helemaal geboekt.

  • Het arrangement
  • De duur van het arrangement
  • Een high tea erbij

De hele ervaring van ons romantisch uitje in Amsterdam was compleet. We konden samen genieten van onze privé wellness en mijn vriendin wist niet dat dit mogelijk was. Alles was tot in de puntjes verzorgd en gedurende onze tijd in de privé wellness hebben we super genoten. We begonnen met een douche en hebben toen plaats genomen met onze voeten in de warme voetenbaden. Alles was al sfeervol verlicht met mooie kaarsen enzo, dus we kwamen al helemaal in de juiste sfeer voor ons romantisch uitje in Amsterdam. Toen gingen we in de Finse sauna. Een heerlijke sauna is dit. We gaan wel vaker naar een wellness toe, maar daar ben je nooit alleen. Hier konden we met elkaar praten maar ook samen in stilte genieten van het geknap van het hout en de warmte die tot diep in ons lichaam doordrong. Na ongeveer een kwartier hebben we ons koud afgespoeld en even lekker plaats genomen in de jacuzzi. Romantisch met z’n tweeën in dat grote bubbelbad. Het was net alsof we zelf onze eigen spafaciliteiten in huis hadden. We konden ons echt helemaal overgeven aan de rust en aan elkaar en we hadden een heerlijke tijd samen.

Jezelf helemaal thuis voelen in deze privé wellness

Na een flinke tijd in de jacuzzi doorgebracht te hebben, was het tijd voor de high tea die we in de loungeruimte kregen geserveerd. Daar heb ik onze favoriete loungemuziek opgezet die we thuis voor een romantische avond ook altijd opzetten, dus die mocht niet ontbreken bij ons romantisch uitje in Amsterdam. Ik moet zeggen, je eigen muziek geeft toch een andere dimensie aan de ervaring die je hebt. We kregen daardoor echt het gevoel dat we thuis waren en konden genieten van alle luxe om ons heen. De high tea was overigens heerlijk en een uitstekende toevoeging voor ons romantisch uitje in Amsterdam. Na fijn samen genoten te hebben en met elkaar gepraat te hebben besloten we nog een ronde te doen. Deze keer zijn we na het douchen de stoomcabine ingegaan, waar een prachtig hemelplafond is aangebracht. Hoe romantisch wil je het hebben? Samen genieten van de sterrenhemel, terwijl je heerlijk geniet en ontspant en je luchtwegen opengaan door de eucalyptus. Aansluitend zijn we lekker naast elkaar op de relaxbanken gaan liggen. Dit was echt een uitje om nooit meer te vergeten.


Comments are closed.