Marketing en Promotiemateriaal

Reclamebord

dinsdag, 19-6-2018  

Hoewel de digitale wereld veel mogelijkheden biedt om een grote groep te bereiken, is een reclamebord maken ook nog steeds goed promotiemateriaal. Deze zijn voor verschillende gelegenheden te gebruiken. Het is bijvoorbeeld perfect om te laten maken als je op een evenement gaat staan. Wanneer je ergens met een kraam of een tent gaat staan, dan trek je met de juiste borden de aandacht van de voorbijgangers. Het kleedt jouw gedeelte aan en geeft direct weer waar jouw ruimte voor dient. Met alleen het internet red je het niet op deze evenementen. Laat daarom een reclamebord maken bij Drukwerkdeal.nl. Hier hebben ze verschillende materialen die geschikt zijn voor de beste borden. Naast het materiaal kunnen ze voorzien worden van hoogwaardig drukwerk die bijdragen aan de aantrekkingskracht van jouw bord. Dat is tenslotte het doel van de borden, ze moeten de aandacht trekken en mensen trekken naar jouw stand. Via de website Drukwerkdeal.nl stel je zelf jouw bord samen. Je levert jouw ontwerpbestand aan en gaat verder met de samenstelling van het bord. Hier kom je er al snel achter hoeveel keus Drukwerkdeal.nl biedt. Zoek de juiste uitvoering uit voor reclamebord maken en bepaal hoe je de bedrukking en afwerking uit wilt laten voeren.

De materialen voor reclamebord maken

Drukwerkdeal.nl is de beste plek voor een reclamebord maken. Om te beginnen met de verschillende soorten materialen. Voor alle materialen gelden weer andere mogelijkheden. Zoek uit welke soorten passen bij een reclamebord maken. Je hebt de keus uit onder meer:

  • Foamboard: geschikt om binnen neer te zetten of op te hangen.
  • Re-board: licht materiaal, ook geschikt om binnen te gebruiken.
  • Golfkarton: is in 3 verschillende diktes en sterkte te bestellen. Het heeft een 100% recyclebare oplossing en geschikt voor binnengebruik.
  • Display karton: licht materiaal dat binnen gebruikt kan worden.
  • Geborsteld aluminium: een plaat om zowel binnen als buiten neer te zetten. De buitenkant is stevig, licht en makkelijk te gebruiken.

Het bovenstaande is een kleine selectie uit de verschillende opties. Via het info-icoon in het selectiemenu lees je meer over de samenstelling van de borden. Materialen die zijn verwerkt zijn onder meer schuimlagen, PVC-platen, polypropyleen platen en plexiglas. Het ene bord is daardoor sterker dan de ander en dus bestendiger voor onverwachte omstandigheden. Niet alleen moet jouw bord namelijk opvallen, het moet ook stevig genoeg zijn om lang genoeg gebruikt te worden op een evenement. Bij Drukwerkdeal.nl hoef jij je daar geen zorgen over om te maken. Voor een reclamebord maken heb je voor alle gelegenheden de juiste keus om het geschikte bord te selecteren.

Kwaliteit voor alle omstandigheden

Selecteer eerst de vorm voor reclamebord maken: rechthoekig, contour gesneden, rechthoekig met aan binnenzijde uitgesneden vorm. De borden zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Ook dat verschilt per uitvoering en is bepalend voor de stevigheid van jouw bord. De diktes variëren tussen 1.5 mm (de dunste uitvoering van golfkarton) tot aan maximaal 16 mm (de stevigste uitvoering van re-board). Welke stevigheid of uitvoering je ook kiest, ze worden allemaal bedrukt door full color (CMYK). Zowel enkelzijdig als dubbelzijdig kan Drukwerkdeal.nl een reclamebord maken die op gaat vallen. Dankzij de hoogste kwaliteit van de inktjetprinters worden de foto’s zo scherp mogelijk afgedrukt op het bord. Voor een nog beter effect laat je nog een luxe afwerking toepassen. Dit geeft nog een extra beschermende laag. De afwerking is alleen toe te passen bij de borden van foamboard, forex, dibond en trespa. Je hebt de keus uit glans- of matlaminaat. Zeker als je een reclamebord maken laat uitvoeren voor buitengebruik, is deze afwerking aan te raden. Mocht er een onverwachte regenbui komen, dan blijft de afbeelding op jouw bord nog altijd zichtbaar.


Comments are closed.