Webwinkels en Webshops

Philips Led Inbouwspots online kopen

dinsdag, 23-10-2018  

De toepassingen van Philips Led inbouwspots zijn er vele. Of je nu spots wilt inbouwen in je keuken, je badkamer, een verlaagd of verhoogd plafond, bij of in een kledingkast, je kunt het zo gek niet bedenken of de Philips Led inbouwspots vinden hun plaats in huis. Omdat de zo makkelijk zijn in hun toepasbaarheid, is het ook erg prettig wanneer je deze Philips Led inbouwspots eenvoudig kunt aanschaffen. ledinbouwspotsleds is met de verkoop van Led verlichting dé autoriteit op het gebied van Led inbouwspots en zeker die van Philips. We schijnen ons licht daarom eens over het aanbod op deze website.

Philips Led inbouwspots zijn eenvoudig te installeren

Led inbouwspots kunnen een los en een vast armatuur hebben. Bij een vast armatuur zijn alle onderdelen al verwerkt in het armatuur. De lamp zit er dus al in en geeft licht met behulp van een chip. Het voordeel van een vast armatuur is dat deze erg praktisch is op plaatsen waar nauwelijks inbouwruimte is. De diepte is aanzienlijk kleiner dan de diepte die nodig is voor losse inbouwspots. Bij losse inbouwspots is meer ruimte nodig omdat de leds met elkaar onderling verwisseld moeten kunnen worden. Dit scheelt ruimte, maar is in sommige situaties dan weer praktischer dan een vast armatuur. Het is dus goed te checken wat voor jou situatie het meest praktisch is. De Philips Led inbouwspots zijn beschikbaar in:

  • Twee verschillende vormen
  • Diverse wattages
  • Een aantal inbouwhoogtes
  • Enkele kleuren

Laten we beginnen bij de vorm. Dit is simpel, want hier kun je kiezen voor rond, of vierkant. Eenvoudig dus en meer heb je ook eigenlijk niet nodig. Het overgrote deel van de lamp wordt immers toch ingebouwd en de vorm wordt daarom bepaald door de vorm van de lamp zelf. Wie toch een bepaalde uitstraling verkiest, heeft naast de ronde vorm de keuze voor vierkant. Op de website van Ledinbouwspotsleds.nl staat het aantal watt aangegeven onder ‘vervangt’. Dit lijkt gek, maar is heel erg logisch, want met alle verschillende soorten lampen van tegenwoordig is het lastig te bepalen wat voor licht je in huis haalt. Je kunt hier kiezen voor 3.5 watt en dit vervangt 35 watt. Ook heb je 4.9 watt, wat 50 watt vervangt. Hierbij heb je nog de keuze tussen met of zonder dim tone.  De inbouwhoogte varieert bij de Philips Led inbouwspots tussen de 70 mm en de 90 mm. Sommige lampen zijn door hun design meer verzonken in de behuizing. Dit geeft een bepaald licht wat in sommige situaties net wat meer sfeer kan brengen. Het vergt alleen wel iets meer ruimte achter de lamp voor het monteren. Tot slot de kleuren; er zijn drie varianten van de aluminium uitstraling namelijk geborsteld, glimmend en mat. Wil je toch iets anders, dan kun je kiezen voor neutraal wit. Uiteindelijk past de Philips Led inbouwspots daardoor op vrijwel elke plek.

Dingen waar je op moet letten

De Philips Led inbouwspots kunnen een paar extra opties hebben waar je op moet letten of dit aansluit bij jouw wensen. Zo zijn sommige behuizingen afgerond, kan een aantal Philips Led inbouwspots gekanteld worden, al dan niet met een bol, en zijn er diverse varianten die dimbaar zijn. Vooral het dimmen van licht kan een welkome aanvulling zijn voor de locatie waar de Philips Led inbouwspots worden aangebracht, maar niet elke lamp kan gedimd worden. Let hier dus goed op. Het bestellen van de spots is eenvoudig via de website Ledsinbouwspotsleds.nl. Er kan op diverse manieren betaald worden, de verzending is gratis, voor 21.00 uur besteld is morgen in huis en je hebt 30 dagen bedenktijd, plus 3 jaar garantie.


Comments are closed.