Bedrijven en Bedrijfsleven

Persoonlijke lakstempels kopen

maandag, 3-12-2018  

Natuurlijk gebeurt het tegenwoordig minder vaak, maar er zijn nog heel veel mensen die elkaar brieven sturen. Een mooie brief is natuurlijk veel persoonlijker dan een email en u moet er echt de tijd voor nemen. Het is daarnaast ook belangrijk dat u snel gaat kijken naar de verschillende mogelijkheden om een brief te sluiten. Uiteraard kunt u een gewone enveloppe gebruiken, maar wanneer u het geheel echt uniek wilt maken, is het leuk om de brief te sluiten met een mooie lakstempel. U kunt deze lakstempels laten maken in de vorm die u zelf graag wilt hebben. Veel mensen kiezen er bijvoorbeeld voor om een eigen logo te laten graveren of de initialen van uw naam. Het is daarnaast ook leuk om een familiewapen te laten maken of een andere voorstelling die een persoonlijke betekenis heeft. De ontvanger van uw brief weet dan meteen dat het van u afkomstig is en door de verzegeling kunt u er ook vanuit gaan dat niemand anders dan de ontvanger de brief gaat lezen. Vroeger, enkele eeuwen geleden, werd dit natuurlijk altijd gedaan en was het heel normaal om een brief op deze manier veilig te stellen. Door het lakzegel is namelijk goed te zien of de brief van te voren is geopend of niet. Nog altijd is de traditionele zegellak te kopen die u bij de lakstempels kunt gebruiken. Deze lak wordt hard en zal breken op het moment dat de brief wordt geopend. Wanneer u een brief in handen krijgt met een verbroken zegel, weet u dus meteen dat iemand anders het ook heeft gelezen. Dat was vroeger een goede manier om te zien of de brief in de verkeerde handen was gevallen. Tegenwoordig gaat het natuurlijk niet meer om belangrijke informatie. Dat wordt goed beveiligd op elektronische wijze verstuurd, maar het blijft leuk om gebruik te maken van de mooie lakstempels wanneer u een persoonlijke brief opstelt. U kunt het beste even kijken op de website stempels. Hier ziet u namelijk wat er allemaal mogelijk is op het gebied van goede lakstempels:

  • U kunt een exemplaar kiezen met een bedrijfslogo
  • U kunt uw eigen naam laten graveren
  • Het is mogelijk om te kiezen voor een persoonlijke boodschap

U kunt met de lakstempels elke brief op een mooie manier verzegelen. Het is daarnaast mogelijk om zelf te kijken welke lak u graag wilt gebruiken. Een iets flexibelere lak is ook mogelijk, dan zal de zegel niet breken. Via de website is alles meteen te bestellen en u hoeft dus niet eerst te kijken naar een manier om alles in een winkel te gaan kopen. Het is juist heel voordelig wanneer u online een bestelling plaatst voor de lakstempels.

Lakstempels van hoge kwaliteit

Wanneer u de lakstempels gaat gebruiken, moet u natuurlijk wel weten hoe u te werk moet gaan. U kunt het beste even kijken op de website en de instructies lezen. Vooral het verwarmen van de lak moet voorzichtig gebeuren om dat de lakstaaf anders kan gaan branden. Ronddraaien en de lak langzaam laten druppen op het papier is de beste optie. De lakstempels kunnen dan kort in de vloeibare lak worden gedrukt, waardoor het geheel zal stollen en er een mooie zegel ontstaat. Kijk dus snel op de website voor alle mogelijkheden.

Meteen een aankoop doen

U kunt in het ruime assortiment gemakkelijk vinden wat u graag wilt hebben, maar het is ook mogelijk om de lakstempels op maat te laten maken. Denk dan aan een naam of initialen in een mooi lettertype. U kunt het zo gek niet verzinnen of het is te koop via stempels.nl.


Comments are closed.