Bedrijven en Bedrijfsleven

Pakhuis Twente; betrouwbaar verhuur

dinsdag, 26-5-2015  

Een betrouwbare oplossing voor de opslag van uw goederen vinden? Zoek niet verder, want shelter Storage biedt de perfecte oplossing als ‘pakhuis Twente’ waar uw goederen beschermd en verwarmd worden opgeslagen voor een scherpe prijs. De voordelen zijn eindeloos. Zo betaalt u zeer scherpe prijzen voor de opslag in een pakhuis, Twente heeft een zeer goede ligging, wij zijn zeer flexibel, klantvriendelijke en u kunt daarenboven gebruik van onze extra services zoals de weegbrug en de heftrucks. Heftrucks zijn zeer handig om te gebruiken bij de opslag van pallets. Het opslaan van pallets is een goede keuze, want op die manier heeft u minder ruimte nodig doordat u meer de hoogte in kunt bouwen. Daarnaast zijn pallets goed te verplaatsen. U betaalt altijd per gebruikte vierkante meter, dus hoe efficiënter u bent met de opslag in het pakhuis, hoe minder u betaalt. Wanneer u zoekt naar een ‘pakhuis Twente’ dan zult u zien dat u een aantal mogelijkheden heeft waar u uit kunt kiezen, maar niet al deze mogelijkheden bieden de beste oplossing want Shelter Storage is de partij bij uitstek die trouwe diensten levert. Vele mensen kozen dan ook voor pakhuis Twente bij Shelter Storage. Onze locatie kent vele voordelen, want wij zijn makkelijk vanaf de snelweg te bereiken en ook als u vanaf het vliegveld komt dan is de reistijd zeer beperkt. Wij bieden 92.000 vierkante meter aan opslagruimte en dat betekent dat er voor uw goederen meer dan voldoende ruimte is. Wij hanteren een zeer flexibele werkwijze waar wij mee bedoelen dat wij u op ieder moment graag op de juiste manier willen helpen met het opslaan van goederen in ons pakhuis. Twente of omgeving is de locatie waar u zoekt naar een betrouwbare ruimte waar uw goederen goed worden beschermd? Zoek dan niet verder want u heeft de beste partij gevonden. De voordelen voor pakhuis Twente kiezen bij Shelter Storage voor u op een rijtje:

  • u geniet bij Shelter Storage altijd van zeer lage opslagkosten
  • u heeft bij ons de mogelijkheid om uw eigen personeel mee te nemen
  • wij hanteren een zeer flexibele werkwijze en opslag van uw goederen
  • u kunt bij ons gebruik maken van extra diensten zoals de weegbrug en heftrucks
  • wij hebben onze service zeer hoog in het vaandel staan en dat merkt u

Pakhuis Twente voor betrouwbare diensten

U zoekt naar een ‘pakhuis Twente’. Dan heeft u waarschijnlijk bepaalde verwachtingen. Veel bedrijven hebben extra ruimte nodig om goederen op te slaan. Met name die bedrijven die snel groeien moeten zorgen dat zij oplossingen vinden voor uitbreiding van hun opslag. Wanneer bedrijven een webwinkel hebben waar producten worden besteld die zo snel mogelijk geleverd moeten worden, moet er ook voor worden gezorgd dat de producten snel kunnen worden afgenomen. Dat begrijpen wij bij Shelter Storage maar al te goed, en daarom hanteren wij dan ook een zeer flexibele werkwijze. U kunt gebruik maken van onze diensten die wij ‘pakhuis Twente diensten’ zullen noemen op werkelijk ieder moment. Dat betekent dat u vanaf één dag tot een langere, of onbepaalde periode een opslag kunt huren bij Shelter Storage. Veel bedrijven vinden het prettig om het eigen personeel mee te nemen. En dat is dan ook een mogelijkheid waar u gebruik van kunt maken. Wij hanteren een uitmuntende service die wij continue proberen aan te scherpen. Zo helpen wij u met het laden en lossen van goederen in en uit het pakhuis. Twente is de plek waar wij de ruimte bieden aan uw producten en wij vinden het belangrijk dat u hier op de allerbeste service kunt rekenen op ieder moment. Als u eenmaal heeft gekozen voor onze ruimte in de vorm van een pakhuis, dan kunt u er op rekenen dat wij als ervaringsdeskundige altijd met u mee zullen denken over de eventuele logistieke keuzes die u heeft. De juiste logistiek is wel zo handig. Wij stellen ons dan ook op als u adviseur en partner en zorgen er voor dat u kunt blijven groeien! Ga naar ‘pakhuis Twente’ en vindt meer informatie over al onze diensten.

Pakhuis Twente; maak een afspraak

Heeft u vragen over de mogelijkheden of bent u op zoek naar een specifieke oplossing? Schroom dan geen enkel moment om contact op te nemen met een van onze medewerkers, want wij kunnen u altijd helpen aan de informatie waar u naar op zoek bent. Een offerte aanvragen is een fluitje van een cent. Wel zo makkelijk als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de kosten die daar aan verbonden zijn. Het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Aan onze extra diensten zoals het gebruiken van de heftrucks of de weegbrug zijn geen extra kosten verbonden en ook wanneer u enkel gebruik wilt maken van deze diensten dan bieden wij daartoe de mogelijkheid. Neem gerust contact met ons op en dan kunnen wij een afspraak met u maken. Uw goederen zijn in goede handen bij Shelter Storage. Wanneer u als ondernemer producten verkoopt, dan heeft u in de meeste gevallen wel een eigen opslag, maar na een aantal jaar kan het gebeuren dat deze opslag niet meer voldoende ruimte biedt, en dan is het wel zo handig om gebruik te maken van een extra ruimte waar uw goederen veilig worden opgeslagen. U kunt bij ons rekenen op 24 uur per dag beveiliging. Wel zo prettig, want het gaat ten slotte om uw goederen en daar moet goed voor worden gezorgd en over gewaakt.


Comments are closed.