Cadeau en Relatiegeschenken

Origineel kraamcadeau met naam voor mijn neefje

zondag, 22-4-2018  

Toen mijn zus zwanger was van mijn eerste neefje fantaseerde ik maandenlang over hoe het kindje eruit zou zien en hoe het zou heten. Al ruim voor de geboorte wist ik wat voor bijzonder cadeau ik aan mijn neefje zou schenken. Inmiddels zou mijn vierde neefje bijna geboren worden en dit keer was ik minder goed voorbereid. Door de drukte op mijn werk was ik vooral met mezelf bezig en ik had nog geen tijd gehad om na te denken over het cadeau. Ik voelde me best schuldig want dit had mijn neefje niet verdiend. Ook hij verdiende mijn aandacht en een speciaal cadeau. Een week voor de uitrekendatum had ik eindelijk een avond vrij om op zoek te gaan naar een persoonlijk cadeau voor mijn neefje. Ik hoopte maar dat de bevalling niet te vroeg zou zijn, want dan had ik een probleem. Ik bedacht me dat een kraamcadeau met naam wel een bijzonder geschenk zou zijn. Alleen de familie van mijn zus en haar vriend wisten hoe mijn neefje zou gaan heten, dus het was zeker een origineel cadeau. Ik had ook nog nooit een kraamcadeau met naam aan mijn andere neefjes gegeven. Dit was dus eigenlijk wel een heel goed idee. Ik ging op zoek naar webwinkels waar ik kon kiezen uit verschillende mogelijkheden voor een kraamcadeau met naam. Zo kwam ik bij PrachtigKado.nl uit. Bij PrachtigKado kun je een handgemaakt product vanaf 1 stuk bestellen en het product wordt binnen 24 uur geleverd. Ik twijfelde geen moment en ging op zoek naar het mooiste kraamcadeau met naam dat ik kon vinden voor mijn neefje Sjoerd.

Breed aanbod kraamcadeau met naam en leuke pakketten bij PrachtigKado

Een kraamcadeau met naam is bij PrachtigKado eenvoudig te vinden. De artikelen vind je via het menu “Baby & kind”, onder de categorie “Textiel met naam”. Ik kreeg een lijst met tientallen cadeaus te zien die gepersonaliseerd konden worden. Ik was blij dat ik er in ieder geval al zeker van was dat ik een kraamcadeau met naam wilde hebben, dat maakte mijn keuze net iets gemakkelijker. Toch vond ik het nog erg moeilijk om te kiezen want het moest wel echt een speciaal geschenk zijn. Ik vond de kraampakketten geweldig. Maar zelfs hier had ik de keuze uit wel bijna 30 verschillende soorten. Ik twijfelde uit een:

  • Kraampakket met een witte koffer;
  • Groot kraampakket met blauwe cadeaus en een tas;
  • Kraampakket met cadeaus in de kleur mint.

Ik had vooraf geen budget in gedachte, dus de prijs was niet relevant. Ik vond het vooral belangrijk dat het een speciaal cadeau was waar ik mijn zus en mijn neefje allebei echt mee zou verblijden. Er moest in ieder geval iets bij zitten wat mijn neefje als hij groter was ergens op zijn kamertje kon bewaren. Ik besloot daarom het kraampakket met het bedrukte witte koffertje te kopen. Dit koffertje zou Sjoerd later kunnen gebruiken om wat speelgoed, stickers of stiften in te bewaren. Hij kan er dus echt plezier van hebben.

Binnen 24 uur geleverd

Ik zat aardig op hete kolen want mijn neefje kon ieder moment geboren worden. Als tante kon ik natuurlijk niet met lege handen aankomen. Op de website werd beloofd dat mijn bestelde kraamcadeau met naam binnen 1 werkdag geleverd zou worden. Een dag na bestelling werd het pakket compleet en gedrukt geleverd. De producten waren heel netjes gedrukt en de cadeaus zagen er super schattig uit met de naam Sjoerd erop. Twee dagen later was Sjoerd geboren en kon ik als trotse tante het originele cadeau overhandigen.

Lees meer…


Comments are closed.