Bedrijven en Bedrijfsleven

Oranje vlaggen voor elke nationale gelegenheid

maandag, 15-1-2018  

Oranje vlag en versiering om trots op te zijn. Zeer scherpe prijs. | De Oranjeartikelenshop

In Nederland heb je het hele jaar door nationale feestdagen of evenementen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan koningsdag. Voorheen was dit natuurlijk Koninginnedag, maar sinds Willem Alexander tot Koning is gekroond vieren we het elk jaar op 27 april en sindsdien heet het ook Koningdag. Dat is vrij logisch, want Willem Alexander is natuurlijk geen Koningin. Tijdens deze feestdag zijn de meeste mensen vrij en vaak is het hele straatbeeld oranje gekleurd. Dit komt omdat men hele straten heeft versierd met oranje slingers en oranje vlaggen. Er zijn soms zelfs mensen die hun hele woning oranje kleuren. Verder hebben mensen vaak de meest vreemde oranje gekleurde kleding aan. Gekke broeken, oranje brillen, jurkjes en petten. Het hoort er allemaal bij en zodra iedereen zich op deze manier aankleed, dan krijg je al snel te maken met een grote oranje mensenmassa. Als de straten met behulp van oranje vlaggen en dergelijke dan ook nog eens oranje zijn gekleurd, dan krijg je al snel een volledig oranje straatbeeld. Het is vooral een oranje bedoening in de stad waar de Koning op bezoek komt. Hier komen mensen ook massaal de straat op en als je deze stad van boven bekijkt, dan is het één grote oranje vlek. Maar ook in de andere steden waar het feest gevierd wordt, is het vaak helemaal oranje. Je ziet het ook tijdens het WK of EK voetbal. Als Nederland mee doet tenminste, want in 2018 zijn de Oranje leeuwen er helaas niet bij. De leeuwinnen doen het wat dat betreft beter. Maar als Nederland wel meedoet, en vooral als we het goed doen, dan zie je de dat de oranje gekte in Nederland steeds extremere vormen aanneemt. Totdat we uiteindelijk onvermijdelijk verliezen en op dat moment is de kater natuurlijk extra groot. In het begin kun je nog sceptisch zijn, maar hoe beter het gaat, hoe groter de hoop dat er misschien een eindoverwinning in zit en hoe groter uiteindelijk dus ook de kater als het toch (weer) mislukt. Maar het blijft een feit dat zodra het goed gaat in de poulefase, des te meer oranje artikelen worden er aangeschaft. Oranje vlaggen zijn altijd populair, maar ook oranje hoeden en oranje jurkjes zijn populair. De oranje jurkjes van Bavaria hebben zelfs nog voor ophef gezorgd tijdens het WK in Brazilië, omdat er sluikreclame werd gemaakt door de nietsvermoedende dragers van de jurkjes. Verder gaan we ook Oranje door het leven tijdens vele andere evenementen zoals:

  • EK en WK Hockey
  • Olympische zomerspelen
  • Olympische winterspelen

Waar kan ik mijn eigen oranje vlaggen kopen?

Mocht je zelf ook mee willen doen aan het oranje feest en wil je oranje vlaggen kopen, dan kun je deze kopen via deoranjeartikelenshop.nl. Via deze webwinkel kun je namelijk allerlei oranje artikelen kopen voor elk oranje evenement. Je kunt hier dus ook oranje vlaggen kopen. Dat is fijn, want het betreft een webwinkel. Dat betekent dat je de oranje vlaggen eenvoudig via het internet kunt bestellen. Je hoeft dus niet op zoek te gaan naar een speciale winkel voor oranje artikelen. Je kunt de oranje vlaggen en vele andere artikelen eenvoudig vanuit je eigen woning bestellen en je kunt dit prima doen vlak voor het evenement. De artikelen worden vaak binnen 24 uur verzonden. Dus je kunt je online heel goed voorbereiden op ieder oranje evenement via deoranjeartikelenshop.nl.

Een paar voordelen op een rijtje

Mocht je kiezen voor deoranjeartikelenshop.nl, dan weet je zeker dat nooit teveel betaalt. De prijzen zijn altijd zo scherp mogelijk voor de klanten. Daarnaast kun je veilig online betalen. Lees meer…


Comments are closed.