Vakantie en Recreatie

Opzoek naar noorderlicht reizen? Boek jouw unieke ervaring bij Xplore the North!

maandag, 22-7-2019  

Droom je ervan het noorderlicht van heel dichtbij te beleven? Het is voor veel mensen een droom die uitkomt als ze tijdens één van onze reizen het noorderlicht zien als magische lichtsluiers in de sterrenhemel. Het is een bijzonder dansend spektakel en een absolute hoogte punt in het Hoge Noorden. Wil jij ook graag een noorderlicht reis boeken, waarbij rekening wordt gehouden met jouw wensen? Boek dan jouw reis via Xplore the North. Wij zijn echte noorderlicht liefhebbers en stellen reizen geheel op maat samen, zonder commerciële insteek. We gaan samen met jou en eventueel jouw reisgenoten op een bijzonder avontuur, waarbij je prachtige bezienswaardigheden zult tegenkomen. Benieuwd naar meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij kennen inmiddels alle bijzondere plekjes die je echt gezien zou moeten hebben. Tot snel!

Noorderlicht reizen

Noorderlicht reizen met Xplore the North zijn bijzondere maatwerk vakanties. De reizen worden door ons team van echte liefhebbers vol passie en enthousiasme samengesteld. We leren jou graag meer over het Hoge Noorden en nemen je mee op avontuur. Langs bijzondere bezienswaardigheden, heerlijke lodges en uiteraard de meeste kans om het noorderlicht te beleven van intens dichtbij. Over welke landen hebben wij het als we praten over het Hoge Noorden? De noorderlicht reizen kunnen worden georganiseerd in Lapland, Noorwegen, De Lofoten of IJsland. Deze landen liggen namelijk perfect, rondom de Aurora zone, dé zone voor het licht spektakel. Wij nemen je letterlijk de wildernis mee in. Dat betekent niet dat het oncomfortabel is, maar juist weg van al het commerciële gebeuren. Tijdens onze reizen overnacht je in kleinschalige knusse logdes. Enkele namen zijn: Icehotel, de Aurora Mountain lodge en de Arctic River. Wil je echt verzekerd zijn van een intense noorderlicht ervaring? Dan kun je het beste een meerdaagse reis boeken. De beste tijd om een noorderlicht reis te maken, is vanaf september tot en met half april, met als voorkeur tussen eind februari en circa 15 april, ook wel de ‘Indian summer’.

Unieke beleving speciaal voor jou

Er worden diverse vakanties, reizen en excursies aangeboden naar het noorderlicht in het Hoge Noorden. Veelal met commerciële insteek. Wil je echt de beste noorderlicht ervaring? Kies dan voor noorderlicht reizen met het Xplore the North team! Of je nu in één van onze meest fantastische lodges verblijft of een paar kilometer verderop staat met een sneeuwscooter. Jouw kans om het noorderlicht te zien, is bijna gelijk. Je verblijft namelijk in beide gevallen 100% verwijderd van al het resterende strooilicht. De setting is uiteraard bepalend. Een fantastische excursie volgen met geliefden of jouw vrienden zorgt vaak voor een nog mooiere ervaring. Om dit te verduidelijken, gaan we jou een situatieschets omschrijven:

‘Stel jezelf voor dat je midden in de nacht bij -30 graden buiten op een kilometerslang bevroren meer staat. Gezamenlijk met jouw geliefde, vrienden of familie en verder niets anders dan rust en stilte om je heen. In de lucht zie je het schitterende dansende noorderlicht schouwspel van heel dichtbij. Je kunt er uren naar kijken en wegdromen in deze bijzondere beleving.’.

Voordelen noorderlicht reizen Xplore the North:

  • Niet commercieel ingesteld
  • Afgezonderd van de wereld en al het strooilicht
  • Overnachten op unieke locaties en lodges
  • Inclusief ervaren gids
  • De maximale kans om het noorderlicht te beleven
  • Reizen met grote en kleine groepen mogelijk
  • Wensen kunnen worden doorgegeven

Ben je helemaal verliefd op het noorderlicht en wil je graag samen met ons Xplore the North op reis naar het prachtige noorderlicht? Op onze website vind je meer informatie, tips en filmpjes om goed voorbereid op vakantie te gaan: xplorethenorth.nl Zien wij jou binnenkort ook tijdens een noorderlicht reis vol prachtige momenten?


Comments are closed.