Bedrijven en Bedrijfsleven

Opzoek naar IT recruitment? Aatop ICT staat voor u klaar!

zondag, 14-7-2019  

IT recruitment gezocht? Het is een specialistisch vak om de juiste IT professionals te vinden. Wij van Aatop ICT hebben ons al ruim tien jaar verdiept in de IT wereld en weten hierdoor op een efficiënte en persoonlijke wijze kandidaten te werven voor openstaande IT vacatures. Wij leren graag uw bedrijf beter kennen, zodat we gericht opzoek kunnen gaan naar nieuwe professionals. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door de tijd te nemen om mensen persoonlijk te leren kennen, om geschikte kandidaten te kunnen werven. In de praktijk werpt dit zeker vruchten af, want als IT recruitment ervaren wij een zeer lage personeelsverloop voor functies die wij hebben vervuld. Vinden wij niet een geschikte IT professionals ? Als IT recruitment Aatop ICT werken wij op basis van no cure, no pay. IT recruitment bij Aatop ICT biedt u dus enkel voordelen.

IT recruitment Nederland

In het jaar 2008 zijn we begonnen met ons IT recruitment bureau en in de tussentijd zijn we al ruim tien jaar ervaren specialist en welbekend in de IT wereld. Ons gemotiveerde en gedreven team staat dagelijks met veel kennis en toewijding klaar om uw IT professionals te vinden. Door kenmerkende vacatures te schrijven, werken wij structureel al aan een filter naar de juiste kandidaten. Als IT recruitment hanteren wij absoluut geen agressieve selecteer wijze. Wij nemen juist de tijd om partijen beter te leren kennen. Op basis daarvan maken wij een match van soft skills, hard skills én de bedrijfscultuur. Iemand kan namelijk zeer geschikt lijken voor een openstaande IT functie, maar als hij of zij niet prettig kan werken binnen uw bedrijfscultuur, dan zal het niet op een succesvolle samenwerking uitlopen. Onze IT recruiters begrijpen de IT wereld als geen ander en kunnen zich goed inleven in zowel kandidaten als organisaties. Wij zijn daarbij werkzaam vanuit vier vestigingen in Nederland, namelijk Amsterdam, Veenendaal, Sliedrecht en Zwolle.

Aatop ICT recruitment

Wij onderscheiden ons als Aatop ICT recruitment door onder andere onze transparante communicatie. Duidelijke afspraken, zodat u weet wat u van ons mag verwachten, dat is ons uitgangspunt. Daarnaast staat integriteit en vriendelijkheid erg hoog in het vaandel. De mens staat bij ons centraal. Daarbij gaan wij voor oprechte openhartige gesprekken, waarbij wij zeer secuur omgaan met onze klanten en sollicitanten. U heeft bij ons één vaste contactpersoon. Hij of zij zal nader kennis maken met uw bedrijf of organisatie. Gezamenlijk worden hard skills en soft skills besproken per vacature en wordt vervolgens nader ingegaan op de bedrijfscultuur/gezochte persoonlijkheid. Duurzame relaties is waar wij bekend om staan. U mag onze partners altijd bellen als referentie. Als IT recruitment staan wij voor u klaar en gaan wij met een vriendelijke en efficiënte werkwijze opzoek gaan naar nieuwe IT professional die jullie team gaat versterken!

Voordelen IT recruitment Aatop ICT:

 • Jarenlange ervaring
 • Efficiënt selecteren en werven
 • Professioneel en secuur
 • No cure no pay principe
 • Vier locaties in Nederland
 • Zeer uitgebreid netwerk
 • Een vaste contactpersoon toegewezen
 • Snel een IT professional voor uw team
 • Betrokken, vriendelijk en oprecht
 • Duurzame arbeidsrelaties
 • Persoonlijke en uitgebreide kennismakingsgesprekken
 • Weinig personeelsverloop in geworven functies 

Bent u nog zoekende naar IT recruitment of heeft u op korte termijn een geschikte IT-professional nodig? Zoek dan niet langer verder. Aatop ICT vindt uw IT professional snel en zorgvuldig. Bekijk voor meer informatie onze website of neem gelijk contact op voor vragen: aatop-ict.nl. Waarmee mogen wij u helpen?


Comments are closed.